Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 15/04 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Είσαστε πραγματικά διχασμένοι με όλα αυτά που σας έχουν συμβεί αυτό το χρονικό διάστημα. Υπάρχουν πολλά θέματα, που πρέπει να λύσετε με την καρδιά σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ταύρος
Μπορείτε να πείτε ότι έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Αυτό συμβαίνει και στην ερωτική σας ζωή, που θα την δείτε να αλλάζει από το καλό στο καλύτερο.
Ερωτική έλξη: 9/10

 

Δίδυμοι
Αυτό το Σαβ/Κο, είναι διαφορετικό. Κάποιος φίλος- γνωστός, έχει την καλή διάθεση να σας δείξει, να σας πει πράγματα που θα σας ξαφνιάσουν.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Μην έχετε αυταπάτες. Αν μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα δεν δείτε κάποια θετική – πρακτική αντίδραση, από το άτομο που σας ενδιαφέρει… τότε απλά φύγετε.
Ερωτική έλξη: 10/10

Λέων
Υπάρχουν δύο πρόσωπα, που σας αγαπούν πάρα πολύ. Αυτό είναι και κάτι που θα σας πιέσει, σαν κατάσταση για να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, μέσα στον Απρίλιο.
Ερωτική έλξη: 9/10

Παρθένος
Η γνώμη σας είναι βαριά πάνω στην ζωή του συντρόφου σας, που έχει αυτήν την εποχή προβλήματα, που πρέπει να λύσει, Κάντε ότι μπορείτε λοιπόν να βοηθήσετε.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ζυγός
Υπάρχουν κάποιοι από το παρελθόν σας, που με αφορμή τις γιορτές θα σας πλησιάσουν και θα προσπαθήσουν να επανασυνδεθούν μαζί σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Σκορπιός
Όλα έχουν μείνει στάσιμα μέσα στην σχέση σας, επειδή εσείς, δεν έχετε πολλά να δώσετε. Μπορεί και να μην θέλετε πια. Ξεκαθαρίστε την θέση σας
Ερωτική έλξη: 9/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Τοξότης
Δύο επόμενες ημέρες, που θα σας κάνουν να έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Ίσως και κάπου εκεί να ξεφυτρώσει ένας μεγάλος έρωτας.
Ερωτική έλξη: 10/10

Αιγόκερως
Δεν έχουν καμία σημασία τα γεγονότα, που συντελέστηκαν στο πρόσφατο παρελθόν. Δείτε στο τώρα ποιον θέλετε και τι μπορείτε να περισώσετε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Υδροχόος
Υπάρχουν στο μυαλό του ανθρώπου σας κάποιες απορίες, για το ένδοξο σας παρελθόν. Ετοιμαστείτε για καταιγισμό ερωτήσεων, που θα σας ξεβολέψουν.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ιχθείς
Μπορεί το τώρα να έχετε μείνει μακριά από σχέσεις και αισθήματα, αλλά αυτό αλλάζει και σας κάνει να μπείτε και πάλι στον ευχάριστο χορό του έρωτα.
Ερωτική έλξη: 9/10