Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 15/07 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Μην παραπονιέστε. Για όλα! Υπάρχουν κάποια πράματα μέσα στην σχέση σας, που ακόμη χρειάζονται χρόνο για να επιλυθούν. Λίγη υπομονή.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Έχετε δώσει όλα τα καλά σας … στον άνθρωπο σας! Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα έχει εκτιμηθεί και μέσα στις επόμενες ημέρες, θα το εισπράξετε στο πολλαπλάσιο.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Υπάρχει κάποιος από τον φιλικό σας κύκλο, που επιθυμεί να σας πλησιάσει πιο πολύ. Το Σαβ / Κο, έχει αποκαλύψεις ευχάριστες.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Εσείς και το ερωτικό σας στυλ, έχετε αναστατώσει πολύ κόσμο. Παλιό και καινούργιο. Αυτή η κατάσταση είναι προς όφελος σας, και θα συνεχιστεί όλο το Καλοκαίρι.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Στα δίκτυα του έρωτα και της γοητείας σας, έχει πιαστεί.. μεγάλο ψάρι. Δώστε λίγο χρόνο για να έλθει η σχετική οικειότητα – γνωριμία, και όλα θα εξελιχτούν ομαλά!
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Τα μυστικά του παρελθόντος σας, θέλει να μάθει ο άνθρωπος σας. Ίσως και να ετοιμάζει κάποιες εκπλήξεις γύρω … από μελλοντικές δεσμεύσεις για εσάς.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Από το μεσημέρι και μετά, θα έχετε κάποιες επικοινωνίες, που θα προσφέρουν διασκέδαση. Προσέξτε αυτό, μην παρεξηγηθεί από τον άνθρωπο σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Αν τελικά κάποια πράματα μέσα στον δεσμό σας, δεν εξελίσσονται – προοδεύουν όπως τα θέλετε, ίσως και τελικά να έχετε κάνει λάθος επιλογή συντρόφου.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Μετριάστε την ένταση σας, και μη καυγαδίζετε άλλο με τον άνθρωπο σας. Αφήστε τις μέρες να περάσουν, και μετά το τέλος του Ιουλίου, ξανα – συζητήστε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Τα βράδια σας θα γεμίσουν με νέο κόσμο, που θέλει να κερδίσει την καρδιά σας. Εσείς οι μόνοι, θα αισθανθείτε ότι είστε και πάλι ενεργοί στο παιχνίδι της αγάπης.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Στους δύο τρίτους τελικά δεν χωρεί. Αν επιθυμείτε να πάτε πιο κάτω, σε κάτι καινούργιο, σίγουρα θα πρέπει να λήξετε τις πιο παλιές σας αισθηματικές εκκρεμότητες.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Υπάρχουν ακόμη ελπίδες… για να τα ξαναβρείτε με τον άνθρωπο σας. Αυτό έχει να κάνει με την δική του άμεση προσπάθεια … για επικοινωνία και συνάντηση.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia - love