Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 16/06 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Εσείς και τα ερωτικά σας σκέρτσα, έχετε φέρει στην αγκαλιά του έρωτα, πολύ κόσμο. Αυτό είναι και κάτι που εσάς τους ήδη σε σχέση, ίσως και να σας φέρει ζήλιες.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ταύρος
Μην ξεχνάτε ότι είστε οι ευνοημένοι της Αφροδίτης αυτές τις εβδομάδες, και αυτό σαν γεγονός, θα σας φανερώσει και το ταίρι που θα κερδίσει μόνιμα την καρδιά σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Εσείς είστε από τα ζώδια, που έχουν αρκετούς θαυμαστές στην αυλή τους. Αυτό είναι και κάτι που μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα σας φανερώσει καινούργιες γνωριμίες.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Εσείς καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες, να μην πιστεύετε κανέναν, εκτός από τον άνθρωπο σας. Υπάρχουν άτομα που είναι κακοπροαίρετα και ίσως και να σας ζηλεύουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Θα πρέπει να δείξετε ένα πιο αυστηρό προφίλ… στο άτομο που αγαπάτε. Ίσως και να έχετε χαλαρώσει πολύ και να έχετε δείξει, ένα πιο δεδομένο πρόσωπο.
Ερωτική έλξη: 9/10

zwdia - love

Παρθένος
Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε κάποιες ειδήσεις, από μια πιο παλιά σας αγάπη, που προσπαθεί, με ποικίλους τρόπους, να σας πλησιάσει.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ζυγός
Υπάρχουν 2 – 3 άτομα, που κρατούν έρωτα κρυφό για το πρόσωπο σας. Αυτό που έχει σημασία, είναι και να ανακαλύψετε τι ζητά έκαστος από αυτούς όλους.
Ερωτική έλξη: 9/10

Σκορπιός
Τα άστρα συμμαχούν μαζί σας και σας δίνουν τις πρακτικές ευκαιρίες για να έρθετε πιο κοντά και μόνιμα πλέον, στον άνθρωπο που αγαπάτε και σας αγαπά εξίσου.
Ερωτική έλξη: 9/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Θα καταφέρετε να φέρετε εις πέρας άμεσα, κάποια οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν. Κάπως έτσι θα ανοίξουν και οι πόρτες των αισθηματικών σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

Αιγόκερως
Όλα τα έχετε ακούσει εσείς. Το μόνο που απομένει είναι να έρθει και το κατάλληλο άτομο στην καθημερινότητα σας για να σας συμπληρώσει την καρδιά.
Ερωτική έλξη: 9/10

Υδροχόος
Θα βρεθείτε ανάμεσα σε μια ισχυρή και παρατεταμένη πολιορκία από 2 άτομα, που σας έχουν δείξει κατά καιρούς ότι σας αγαπούν πολύ και πραγματικά.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ιχθείς
Μέχρι και τις 25/06 μην λέτε και μην υπόσχεστε τίποτα. Υπάρχουν κρυφοί έρωτες που θα απλωθούν μπροστά σας, και θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.
Ερωτική έλξη: 9/10

zwdia-zodia-astrologia-65