Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 16/08 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Αφήστε το παρελθόν να ξεχαστεί. Εσείς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να φέρετε και πάλι καταστάσεις μέσα στην σχέση σας, έτσι όπως επιθυμείτε.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ταύρος
Οι μέρες που πλησιάζουν, έχουν να σας φανερώσουν, πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις, γύρω από οικονομικά και μια παλιά σας γνωριμία.
Ερωτική έλξη: 9/10

 

Δίδυμοι
Από σήμερα και μέχρι να φύγει ο Λέοντας, εσείς θα βρεθείτε σε έναν κλειστό κύκλο, από νέα πρόσωπα, που θα σας πολιορκήσουν ερωτικά.
Ερωτική έλξη: 8/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Ίσως να έχετε παρεξηγηθεί με τον άνθρωπο σας, το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα έχετε και πάλι επανενωθεί.
Ερωτική έλξη: 9/10

Λέων
Πολλά τα περίπλοκα σενάρια που υπάρχουν μέσα στο μυαλό σας. Αυτό αφορά και τον άνθρωπο σας, που αυτόν τον καιρό, δεν είναι τόσο κοντά σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρθένος
Σίγουρα έχετε πολλά να κάνετε με τον άνθρωπο σας, αυτές τις ημέρες…και αυτό σαν κοινή κατάσταση, θα σας φέρει πιο κοντά συναισθηματικά.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ζυγός
Δεν είστε και τα πιο ήπια παιδιά στα λόγια σας, όταν θυμώνετε. Το ιδανικό για το τώρα, που όλα είναι ανάδρομα, είναι να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Σκορπιός
Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα έχετε κάποιες ειδήσεις, που θα συσχετίζονται με κάποια πιο παλιά σας ερωτοφιλία, που επιθυμεί να αναθερμάνει αυτό που τότε είχατε.
Ερωτική έλξη: 7/10

Τοξότης
Μπορεί στο τώρα να σας φαίνετε αδιέξοδη η κατάσταση, μέσα στον δεσμό σας. Αυτό ωστόσο μην το αφήσετε, να σας ξεφύγει για πολύ ακόμη καιρό.
Ερωτική έλξη: 10/10

zwdia-zvdia-taro-00

Αιγόκερως
Δεν χρειάζεται να επιμένετε τόσο πολύ μέσα στην σχέση σας, προκειμένου να περάσει η δική σας θέση. Όποιος θέλει θα σας κάνει τα χατίρια.
Ερωτική έλξη: 8/10

Υδροχόος
Μην θεωρείτε τίποτα σαν δεδομένο. Όλα έχουν ένα τίμημα. Αυτός που σας πλησιάζει και σας προσφέρει, σίγουρα θέλει και κάτι από την δική σας πλευρά. Αφήστε τον να σας το ζητήσει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ιχθείς
Αν δεν έχετε πολλά ακόμη να διευθετήσετε μέσα στο οικονομικό σας τομέα, το καλύτερο θα ήταν να δώσετε και μια παραπάνω σημασία στον άνθρωπο και στην σχέση σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

zwdia-768