Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 16/12 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Μαζέψτε τα στοιχεία που χρειάζεστε και θα δείτε ότι το παζλ μέσα στο πύρινο μυαλό σας, θα συμπληρωθεί. Φυσικά οι τελικές αποφάσεις, είναι μόνο δικές σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Ξεχάστε όλα αυτά, που σας έχουν πει και έχετε πει και από την πλευρά σας. Οι μέρες μέχρι και τις 24/12 είναι ιδανικές για επανενώσεις και εξηγήσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Αν συνεχίσετε να μιλάτε τόσο πολύ, θα κουράσετε την άλλη πλευρά. Αφήστε πια και τους άλλους να κάνουν κάτι για εσάς και τις ανάγκες σας.
Ερωτική έλξη: 7/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Από τις πρώτες ώρες της ημέρας, θα έχετε τα νέα που θα σας εκπλήξουν σίγουρα ευχάριστα. Κάποιος έχετε βάλει λυτούς και δεμένους, για να σας προσεγγίσουν.
Ερωτική έλξη: 10/10

Λέων
Μην λέτε και πολλά από τα μυστικά σας, αυτές τις ημέρες. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει πολύ πιο γοητευτικούς, σε άτομο που έχετε ξεχωρίσει.
Ερωτική έλξη: 10/10

Παρθένος
Εσείς έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα έχετε μέσα στην ζωή σας, το άτομο που αγαπάτε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Αφήστε τις διαπραγματεύσεις με το παρελθόν. Το Σαββατοκύριακο είναι γεμάτο από εκπλήξεις και εμφανίσεις από νέο κόσμο, που σας πολιορκεί.
Ερωτική έλξη: 9/10

Σκορπιός
Αν δεν κάνετε κάτι περισσότερο για τον εαυτό σας, κανείς δεν μπορεί να σας υποστηρίξει. Είσαστε σκληρό ζώδιο, και αυτό είναι κάτι που σας σώζει πάντα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Τοξότης
Κάποιος έχει μια ερωτική εξομολόγηση να σας κάνει. Αυτό είναι και κάτι που ήδη το περιμένετε και το θέλετε. Μην τα κάνετε όμως θάλασσα …εκείνη την ώρα:
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Σκεφτείτε από τώρα όλα αυτά που θέλετε να κάνετε μέσα στο Σαβ/κο. Πάντως οι ανέλπιστε προτάσεις, θα είναι πολλές και διαφορετικές. Εκπλήξεις σας έρχονται.
Ερωτική έλξη: 10/10

Υδροχόος
Αν δεν αλλάξετε άμεσα νοοτροπία, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα μείνετε μόνοι σας. Αυτό το Σ/Κ, περάστε το με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ιχθείς
Έχετε πολλά να αντιμετωπίσετε αυτό το 2ημερο. Τουλάχιστον 3 άτομα θα ασχοληθούν μαζί σας. Είτε από κοντά είτε επικοινωνιακά. Ετοιμαστείτε για εκπλήξεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις