Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 17/02 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Πολλά αυτά που πρέπει μέσα στο Σ / Κ να διεκπεραιώσετε. Αυτό ίσως και να κάνει το ταίρι σας να αισθανθεί, παραγκωνισμένο. Ξεκαθαρίστε το λοιπόν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Υπάρχετε στο μυαλό κάποιου παλιότερου σας έρωτα, ίσως και ανολοκλήρωτου. Αυτό είναι και κάτι που πιθανόν να σας απασχολήσει, τις επόμενες ώρες.
Ερωτική έλξη: 9/10

 

Δίδυμοι
Κλασσικά έχετε μπλέξει τους ανθρώπους που είναι γύρω σας. Δεν ξέρουν αν τους κοιτάτε φιλικά, είτε με μια πιο ερωτική διάθεση. Κάντε τα ξεκαθαρίσματα σας.,
Ερωτική έλξη: 10/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Από τις πρώτες πρωινές ώρες, θα έχετε πολλές και ευχάριστες προτάσεις – προσκλήσεις, που θα σας δελεάσουν. Εκεί λοιπόν κάτι ξεχωριστό σας αναμένει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Λέων
Μπορεί στο τώρα η ενέργεια σας να είναι πεσμένοι, όμως με την θετική παρέμβαση από τον άνθρωπο σας, αυτό θα αλλάξει. Έχετε πάντως πολλά προσεχώς να συζητήσετε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Παρθένος
Με ένα δύσκολο αστρολογικό σκηνικό εσείς αυτές τις δύο ημέρες, θα πρέπει να περιοριστείτε σε λίγα και βασικά. Σίγουρα, μην τάξετε και μην υποσχεθείτε τίποτα.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ζυγός
Από το πρωί θα αισθανθείτε ότι κάποιος είναι κοντά σας και σας προκαλεί με την σκέψη του. Μέχρι το βράδυ θα έχετε και τις σχετικές ευχάριστες αποκαλύψεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

Σκορπιός
Μια μέρα μέσα στην ένταση. Κόσμος, φίλοι το ταίρι σας να απαιτούν την προσοχή σας. Βάλτε σε όλα μια προτεραιότητα και μην αφήσετε ουδέναν παραπονεμένο.
Ερωτική έλξη: 10/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Χαιρετίσματα λοιπόν θα έχετε από κάποια παλιά σας γνωριμία που θα σας στείλει την αγάπη της, μέσα από τους κοινούς σας γνωστούς. Τι να θέλει?
Ερωτική έλξη: 8/10

Αιγόκερως
Εσείς κάντε από τώρα τις προτάσεις σας, στο άτομο που σας ενδιαφέρει, και αφήστε τον να σας απαντήσει στους δικούς του χρόνους. Μην πιέσετε καθόλου.
Ερωτική έλξη: 9/10

Υδροχόος
Αυτό το Σ / Κ, είναι το τελευταίο με τον Ήλιο μέσα στον ζωδιακό σας οίκο. Άρα, φροντίστε να περάσετε όσο το δυνατόν πιο καλά και ποιοτικά μπορείτε.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ιχθείς
Έντονη θα είναι η πολιορκία που θα σας έρθει τις βραδινές ώρες. Κάποιος που σας θέλει, θα σας πλησιάσει και θα σας εκφράζει κάτι ιδιαίτερο.
Ερωτική έλξη: 9/10