Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 17/03 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Μην λέτε και τάζετε τόσο πολλά. Δεν είναι οι εποχές για μεγάλες αλλαγές και υποσχέσεις. Γνωριστείτε καλύτερα πρώτα και μετά πάτε στο δεύτερο βήμα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Από το πρωί θα έχετε ειδήσεις από το παρελθόν σας, που το πιο πιθανόν είναι να σας ευχαριστήσουν. Κάποιος επιθυμεί να σας δει και να σας μιλήσει.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Εσείς το παιδί κλειδί, που πάνα λύνετε όλα τα προβλήματα. Από σήμερα και μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, πολλά και τα ευτράπελα που θα ζήσετε.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Αν δεν θέλετε να μένετε μόνοι σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι ενταχθείτε πιο ενεργά μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο, που σας αγαπάει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Αν και εσείς νιώθετε την ανάγκη να μιλήσετε πιο ανοιχτά, στο άτομο που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να το κάνετε και θα δείτε και τις θετικές του αντιδράσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Εσάς σας αγαπούν όλοι, και σας θέλουν στην παρέα τους. Αυτό το Σ / Κ θα υπάρξει και ένα πιο κοντινό φλερτ, που θα σας τραβήξει την ιδιαίτερη προσοχή σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Μην κάνετε κάποιο επικοινωνιακό λάθος, αυτές τις ημέρες που η Αφροδίτη είναι ανάδρομη. Το πιο πιθανόν είναι να χάσετε, τον άσσο από το μανίκι σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Ετοιμαστείτε για εκπλήξεις. Δύο άτομα που σας έχουν ερωτευτεί, θα σας προσεγγίσουν και θα θελήσουν να σας δώσουν, κάτι περισσότερο από την φιλία τους.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Τοξότης
Μην γίνεστε αντιπαθητικοί με το γεγονός, ότι όλα σας φταίνε μέσα στην σχέση σας. Εσείς είστε αυτοί που θα πρέπει να βρείτε τα λάθη και να τα διορθώσετε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα. Όλα αλλάζουν και ο άνθρωπος σας, έχει την διάθεση να σας δώσει κι άλλο χρόνο για να φύγετε από τις ιστορίες του παρελθόντος σας.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Αυταπατάσθε και κυνηγάτε την ουρά σας, αν έχετε χτίσει μέσα στο κεφάλι σας, ότι το άτομο που επιθυμείτε, θα σας περιμένει μια ζωή για να ασχοληθείτε μαζί του.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Ο Ήλιος σας αφήνει και εσείς επιτέλους θα ησυχάσετε. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει να δείτε και πιο καθαρά, ποιος σύντροφος είναι ο σωστός για εσάς.
Ερωτική έλξη: 8/10