Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 17/06 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Κοιτάξτε γύρω σας και θα δείτε μάτια …να σας κοιτούν με μεγάλο ενδιαφέρον. Μέσα σε αυτούς, κάποιος ξεχωρίζει και έχει την τάση να σας πλησιάσει περισσότερο.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Δεν μπορείτε να λέτε και να μην κάνετε. Αυτό τουλάχιστον σας εκθέτει. Αν δεν είστε έτοιμοι για σχέση και σοβαρά συναισθήματα, μην λέτε λόγια στον αέρα.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Ο Ήλιος είναι στις τελευταίες μοίρες, επάνω σας, και αυτό σας κάνει πολύ πιο γοητευτικούς στο άλλο φύλο. Η τύχη πάντως είναι με τους ελεύθερους.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Αδειάστε το μυαλό και την καρδιά σας, από όλα αυτά τα άσχημα τα οποία έγιναν, στο πρόσφατο παρελθόν. Τα καλύτερα είναι μπροστά σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Μέσα σε αυτό το Σ/Κ, θα γίνουν πολλά. Αυτό που έχει σημασία, είναι να ακούσετε με προσοχή, αυτά που θα σας πουν και στο δικό σας χρόνο να απαντήσετε.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia-taro-astra

Παρθένος
Υπάρχουν κάποια μυστικά, κάποιες λεπτομέρειες, που θα σας αποκαλυφθούν από τον άνθρωπο σας. Μόνο για το καλό σας θα είναι τελικά.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Θα ακούσετε κάποια σχόλια – ειδήσεις, για κάποιον πρώην σύντροφο σας. Μην πιστέψετε τίποτα απολύτως. Την αλήθεια θα σας την πει ο ίδιος.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Η σχέση σας έχει δοκιμαστεί υπερβολικά και στο τώρα απαιτούνται προτάσεις που θα σας φέρουν σαν ζευγάρι, πολύ πιο κοντά. Αφήστε τους τρίτους εκτός.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Η ροή των εξελίξεων, είναι συνεχής. Θα έχετε ειδήσεις από τον άνθρωπο σας, που θα δηλώνουν πια την απελευθέρωση του από το παρελθόν.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Αυτό το χρονικό διάστημα, εσείς και το ταίρι σας, θα πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον. Το πιο πιθανό, είναι να συμφωνήσετε σε όλα.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Μην ρωτάτε και μην ακούτε τις συμβουλές κανενός. Εσείς είστε αυτοί που ξέρουν τι ακριβώς πρέπει να γίνει για να λειτουργήσει η σχέση σας και πάλι υπό νορμάλ συνθήκες.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Κάποιος σας κλείνει το μάτι πονηρά. Το έχετε καταλάβει. Μέσα στο Σ/Κ, θα υπάρξουν και οι σχετικές κινήσεις και λόγια, που θα σας γητεύσουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia-zodia-astrologia-65