Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 18/02 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Μια διαφορετική μέρα και σίγουρα μια πολλή πιο έντονη βραδιά σας περιμένει απόψε. Κάποιος από τα παλιά, θα σας θυμηθεί και θα θελήσει να κάνει μια πιο ξεκάθαρη κουβέντα μαζί σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Δεν υπάρχει για εσάς άλλο περιθώριο χρόνου, για να πιστώνετε στον άνθρωπο που υπάρχει δίπλα σας και δεν σας δίνει κάτι που να είναι απαραίτητο στην σχέση σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

 

Δίδυμοι
Οι βραδινές ώρες σας έχουν εκπλήξεις. Το πρόσωπο που εδώ και καιρό σας φλερτάρει έχει πάρει την τελική απόφαση για να σας εκφράσει τα αληθινά του συναισθήματα.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Την ευκαιρία για συζητήσεις και εκ βαθέων ανάλυση, θα σας προτείνει ο πρώην σύντροφο σας. Είναι στο δικό σας χέρι για το πως θα το διαχειριστείτε.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Έχετε κατακτήσει το μυαλό και την καρδιά του ατόμου που επιθυμείτε. Μέχρι τα τέλη που μήνα αυτού, θα έχετε και την ανάλογη- αντίστοιχη έκφραση συναισθημάτων από την πλευρά του.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Όλα είναι απλά μέσα στο μυαλό σας. Εσείς από την μεριά σας έχετε ήδη εκφράσει τα αιτούμενα σας και το μόνο που περιμένετε είναι να ακούσετε τις απαντήσεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Θα αισθανθείτε από τις πρώτες πρωινές ώρες, κάποιον να σας περικυκλώνει με την σκέψη του. Μέχρι το βράδυ, αυτό το άτομο, θα σας έχει εμφανιστεί. Εκπλήξεις για όλους.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Με τον Ήλιο από τον Ιχθύ, εσείς αυτό το Σ / Κ, θα έχετε πληθώρα κόσμου να σας πλησιάζει και να προσπαθεί να σας κερδίσει. Κρατήστε τα μυστικά σας, ακόμη κρυφά.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Ένας παλιός έρωτας, έχει σκοπό να σας ξαναπλησιάσει και να προσπαθήσει να σας προσφέρει αλήθειες και συναισθήματα, έτσι ώστε να σας έχει και πάλι μέσα στην ζωή του.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Όλη η μέρα είναι έντονη. Κόσμος, επικοινωνίες, συναναστροφές που θα σας φτιάξουν το κέφι αλλά και κάποιος ιδιαίτερος άνθρωπος που θα σας πλησιάσει με ερωτικό σκοπό.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Ότι και να πείτε έχετε δίκιο. Αυτήν η σχέση που βιώνετε, έτσι όπως έχει καταντήσει, σίγουρα δεν θα σας πάει πολύ μακριά. Έχει έρθει η ώρα για προτάσεις και αλλαγές.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Από το μεσημέρι και μετά, θα έχετε ειδήσεις που σίγουρα θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Αυτό έχει να κάνει με κάποιο πρόσωπο, που πλέον θέλει να σας γνωρίσει καλύτερα.
Ερωτική έλξη: 8/10