Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 18/08 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Οι σκέψεις που κάνετε για τον άνθρωπο σας, δεν είναι και οι πιο καλές. Αυτό έχει να κάνει με το παρελθόν του, που μάλλον δεν το εμπιστεύεστε.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Αυτό το Σαβ/Κο, θα γίνουν πολλά και με την πρωτοβουλία των άλλων. Εσείς απολαύστε τις μέρες σας. Πολλές οι προτάσεις που θα πέσουν στον τραπέζι σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Εσείς από την δική σας την πλευρά, κάνετε ότι μπορείτε για να φέρετε σε μια λογική ισορροπία, αυτά που έχουν συντελεστεί μέσα στον δεσμό σας. Κάτι ανάλογο θα γίνει και από την άλλη πλευρά.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή. Ο άνθρωπος σας, έχει όλη την καλή διάθεση να σας πει την αλήθεια γύρω … από ένα συγκεκριμένο άτομο του παρελθόντος του.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Ο σκοπός που ο άνθρωπος σας, δεν σας μιλά, είναι το γεγονός, ότι κάθε φορά του λέτε τα ίδια και εκφράζεστε … με υπερβολική ζήλια.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Οι μέρες που έρχονται και μέχρι να φύγει ο Αύγουστος, θα σας δώσουν τις πρακτικές ευκαιρίες, να μιλήσετε σε κάποιον πρώην σας και να τα ξανα – βρείτε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας, θα ήταν σοφό να τα πείτε και στον άνθρωπο σας, που σας βλέπει άκρως προβληματισμένους και πτοείται.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Όλα μπορούν να διορθωθούν, και ακόμη μετά από μήνες. Οι μέρες του λήγοντα Αυγούστου … σας υποστηρίζουν σε όλες τις καλόβουλες πράξεις αγάπης.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Τοξότης
Μην αφήνετε τους τρίτους να σας πουν τις δικές τους απόψεις. Όλα αυτά που πρέπει να διορθώσετε ήδη τα ξέρετε. Ενεργοποιηθείτε και όλα θα γυρίσουν υπέρ σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Δύο έντονες προσωπικότητες, έχουν ερωτευτεί τον ιδιαίτερο σας χαρακτήρα. Αυτό έχει να κάνει και με την καθημερινή σας τριβή, ίσως και σε θέματα εργασίας.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Μην εκδηλώνεστε τόσο πολύ ερωτικά, σε άτομα που δεν ξέρετε ιδιαίτερα καλά. Αφήστε τους άλλους πρώτα να κάνουν τις κινήσεις τους, προς εσάς.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Αφιερώστε παραπάνω χρόνο στην ερωτική σας ζωή, καθώς ο άνθρωπος σας, έχει άπειρα παράπονα να την παρατεταμένη σας απουσία.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia-fotia