Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 19/04 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Είσαστε πολλά υποσχόμενο ζώδιο στα αισθηματικά. Αυτό μέχρι να λήξει ο Απρίλιος, θα σας το έχει επιβεβαιώσει κάποιος …που είναι σφόδρα ερωτευμένος μαζί σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ταύρος
Οι σχέσεις σας έχουν πρόβλημα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι έχετε πολλά απωθημένα, με το παρελθόν σας και το μόνο σίγουρο, είναι ότι ακόμη δεν τα έχετε ξεπεράσει.
Ερωτική έλξη: 9/10

 

Δίδυμοι
Μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες έρχεται και ο Άρης πάνω στο δικό σας οίκο. Νέες γνωριμίες, χρήμα και ανεβασμένη ψυχολογία είναι στο πρόγραμμα.
Ερωτική έλξη: 8/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Είσαστε το ερωτικό επίκεντρο κάποιων καινούργιων γνωριμιών, που έχουν προκύψει από τον φιλικό – κοινωνικό σας κύκλο. Κρατήστε για αρχή, μικρό καλάθι.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Ανήκετε στους προνομιούχους της εποχής. Αυτό είναι και κάτι που θα το δείτε να γίνεται πραγματικότητα μέσα από τις προτάσεις, που θα σας κάνουν να χαρείτε.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Θα πρέπει να δώσετε, τις απαντήσεις που σας έχει ζητήσει το ταίρι σας. Ίσως και να θέλει να σας κάνει μια πιο επίσημη πρόταση… και θέλει να ξέρει τις θέσεις σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Είναι μια μέρα που θα σας πλησιάσουν, καινούργια πρόσωπα και κάποιος από το μακρινό σας παρελθόν. Εσείς δείτε που είναι η αλήθεια και που το ψέμα.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Οι εξελίξεις τρέχουν και εσείς πρέπει να δείτε που κολλάτε και που είσαστε περιττοί. Σίγουρα μέσα σε όλα αυτά …. μην βάζετε τον εγωισμό σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Τις βραδινές ώρες, θα υπάρξουν ερωτικές εξελίξεις με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Θα δείτε πρακτικές κινήσεις, για να λυθούν παρεξηγήσεις του παρελθόντος.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Είσαστε κάτω από το άγρυπνο βλέμμα κάποιου νέου έρωτα, που μέσα σε αυτήν την εβδομάδα, θα σας προσεγγίσει και θα θελήσει να σας ανοίξει την καρδιά του.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Τα μάτια σας έχουν θλίψη για όλες αυτές τις ανατροπές, που έχουν συμβεί αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα μέσα στην σχέση σας. Όμως αυτό θα αλλάξει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Έχετε ξεπεράσει τον εαυτό σας, σε κάθε τι που συμβαίνει μέσα στην σχέση σας. Προσοχή, μην σας αποκαλέσουν δεδομένους.
Ερωτική έλξη: 8/10