Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 19/05 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Αυτά που αισθάνεστε εσείς, δεν είναι μόνο από την πλευρά σας. Υπάρχουν λοιπόν και μέσα στην καρδιά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ταύρος
Δεν χρειάζεται να υιοθετείτε, συμπεριφορές που δεν σας ταιριάζουν. Σε όποιον τελικά αρέσετε για τους άλλους, δεν θα μπορέσετε.
Ερωτική έλξη: 9/10

 

Δίδυμοι
Είσαστε μέσα στην καρδιά, δύο ατόμων, που κάνουν την εμφανέστατη τους προσπάθεια, για να σας κερδίσουν σε κάθε επίπεδο. Ακούστε και πάρτε τις αποφάσεις σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Δεν έχετε πολλά να πείτε στον άνθρωπο σας, για αυτά που σκέφτεστε να κάνετε μέσα στο Καλοκαίρι. Όποιος θέλει μπορεί απλά να σας ακολουθήσει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Λέων
Είσαστε μέσα σε μια παρατεταμένη υπερένταση, αυτό το διάστημα και με όλες αυτές τις υπερβολές και τις παρεξηγήσεις, που έχουν συντελεστεί μέσα στον δεσμό σας.
Ερωτική έλξη: 7/10

Παρθένος
Τις βραδινές ώρες, θα έχετε μεγάλες εκπλήξεις. Κάποιος από το πρόσφατο σας παρελθόν, έχει την καλή διάθεση, να κάνει τις προσπάθειες του, για να τα ξαναβρείτε.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ζυγός
Όλα αυτά που σας έχει τάξει – υποσχεθεί, ο άνθρωπος σας από την ερχόμενη εβδομάδα, θα αρχίσουν να γίνονται πράξη. Κάντε κάτι και εσείς για τον εαυτό σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Σκορπιός
Έχετε πολλές απορίες, για το παρελθόν του ανθρώπου σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι από την πλευρά σας, να ρωτήστε και να παραμείνετε σε αυτά που θα λεχθούν.
Ερωτική έλξη: 9/10

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Τοξότης
Τα άστρα είναι υπέρ σας αυτές, τις ημέρες. Πολλά και νέα άτομα θα σας πολιορκήσουν για να κερδίσουν την καρδιά σας. Ίσως και κάτι από το παρελθόν, να σας χτυπήσει την πόρτα.
Ερωτική έλξη: 10/10

Αιγόκερως
Είσαστε μέσα σε μια παρατεταμένη ανασφάλεια, καθώς και εσείς οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε ότι κάποια πράματα μέσα στον δεσμό σας, δεν έχουν την εξέλιξη που περιμένετε.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Αυτό το Σ/Κ θα υπάρξουν εξελίξεις. Κάποιος που εδώ και καιρό έχει ερωτικά – κρυφά συναισθήματα για εσάς, έχει σκοπό να σας ανοίξει την καρδιά του.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Είσαστε μέσα σε πολλά θέματα, αυτήν την περίοδο και ίσως να έχετε παραμελήσει τον άνθρωπο σας. Σας έρχονται κάποια μικρά παράπονα.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia shmera