Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 19/07 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Δεν έχετε σκοπό, να κάνετε πίσω από αυτά, που διεκδικείτε μέσα στην σχέση σας. Το πιθανόν είναι να βγείτε και νικητές. Οι δεσμεύσεις είναι κοντά.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ταύρος
Είσαστε πολύ ρομαντικοί, και αυτό έχει πιάσει τον έρωτα κάποιου νέου ανθρώπου, που έχει σκοπό μέσα στις επόμενες ημέρες, να σας πλησιάσει περισσότερο.
Ερωτική έλξη: 9/10

 

Δίδυμοι
Μην μιλάτε πολύ εσείς και ειδικά σε αγνώστους. Μπορεί να είστε το πιο λαλίστατο ζώδιο, όμως κάποια προσωπικά σας δεδομένα, κρατήστε να μόνο για εσάς.
Ερωτική έλξη: 10/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Όλα σας φταίνε εσάς. Η σχέση σας, η εργασία σας, οι μέτριες διακοπές κτλ. Κάπου εκεί πατήστε και ένα στοπ, και ψάξτε μέσα σας πιο βαθιά, τι πραγματικά γίνεται μέσα σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Λέων
Όλα έχουν το τίμημα τους. Είσαστε σε μια φάση, που υπάρχει η ανάγκη να μιλήσετε στον άνθρωπο σας … για όλα αυτά που σας ενοχλούν και πως μπορούν αυτά να βελτιωθούν.
Ερωτική έλξη: 10/10

zwdia-66

Παρθένος
Από σήμερα και μέχρι τα τέλη του μήνα, θα έχετε τις ευκαιρίες για να ξαναμιλήσετε με το άτομο, που σας ενδιαφέρει, αλλά λόγο παρεξηγήσεων, έχετε απομακρυνθεί.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ζυγός
Δεν έχετε και την καλύτερη διάθεση, για να πάτε και πάλι πίσω στο παρελθόν και να δώσετε ευκαιρίες αγάπης. Αυτό σίγουρα βαραίνει μόνο την άλλη πλευρά.
Ερωτική έλξη: 9/10

Σκορπιός
Μετά τις μεσημεριανές ώρες, θα έχετε κάποιες επικοινωνίες με ένα ιδιαίτερο άτομο, που σίγουρα θα σας εκπλήξει ευχάριστα με τις προτάσεις του.
Ερωτική έλξη: 7/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Ένα πύρινο ζώδιο σαν το δικό σας, δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με άτομα, που από την πρώτη κιόλας επαφή τους, δεν έχουν δείξει και την καλύτερη τους εικόνα.
Ερωτική έλξη: 10/10

Αιγόκερως
Πολλά τα καλά που σας πλησιάζουν μέχρι το Σαβ / Κο. Αυτό αφορά και μια πιο παλιά σας ερωτική υπόθεση… που θα σας πλησιάσει με σκοπό την επανασύνδεση.
Ερωτική έλξη: 9/10

Υδροχόος
Οι καταστάσεις τρέχουν και εσείς είστε αυτοί, που θα πρέπει να κάνετε κάτι για τα δικά σας συμφέροντα. Οι προτάσεις πάντως θα έχουν ενδιαφέρον.
Ερωτική έλξη: 7/10

Ιχθείς
Κάποιος έχει σκοπό να σας ανακοινώσει τα αληθινά του συναισθήματα. Είναι κάτι που το περιμένετε και το θέλετε. Λίγη λοιπόν υπομονή.
Ερωτική έλξη: 10/10