Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις Σαββάτο 09/09

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Οι εξελίξεις τρέχουν … και εσείς πρέπει να είστε έτοιμοι για μεγάλες εκπλήξεις και αλλαγές. Αυτό έρχεται από μια πρώην – ιδιαίτερη γνωριμία σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ταύρος
Ο τρόπος που σας συμπεριφέρεται ο άνθρωπος σας, τον τελευταίο καιρό δεν σας αρέσεις καθόλου. Μιλήστε και σίγουρα οι πρακτικές λύσεις … θα σας φανερωθούν.
Ερωτική έλξη: 9/10

 

Δίδυμοι
Οι δράσεις και οι κινήσεις – προτάσεις, που κάνετε σε κάποιον που σας ενδιαφέρει αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα έχουν θετικό αντίκτυπο.
Ερωτική έλξη: 8/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Είσαστε αρκετά ευχαριστημένοι πια, από όλα αυτά που βλέπετε να προσπαθεί ο άνθρωπο σας, για να βρείτε και πάλι την ισορροπία σας.
Ερωτική έλξη: 7/10

Λέων
Μέσα στην ημέρα θα έχετε πολλά ζητήματα, που πρέπει να λύσετε με τον άνθρωπο σας, που είναι πραγματικά πρόθυμός να σας ικανοποιήσει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Παρθένος
Οι θέσεις σας έχουν γίνει αρεστές στον άνθρωπο σας, που επιθυμεί και από την δική του πλευρά, πλέον να κάνει περισσότερα για εσάς.
Ερωτική έλξη: 7/10

Ζυγός
Είσαστε ανάμεσα σε δυο καταστάσεις αισθηματικές … που μόνο σας προκαλούν ένταση. Αν τελικά επιθυμείτε, μπορείτε και για ένα διάστημα να μείνετε μόνοι σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Σκορπιός
Μέσα σε αυτό το Σαβ / Κο, θα γίνουν πολλά μέσα στην αισθηματική σας ζωή, και το πιο πιθανόν είναι να φωτιστούν … μυστικά και θολές παρελθοντικές καταστάσεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Τοξότης
Οι δεσμεύσεις που έχετε δεν σας επιτρέπουν … να δώσετε παραπάνω χρόνο στον άνθρωπο σας. Αυτό το Σαβ/Κο, πάντως σας έρχονται παράπονα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Αιγόκερως
Κάποιος από τον φιλικό σας κύκλο, που δεν τον ξέρετε και τόσο καλά, θα σας πλησιάσει με σκοπό να σας μιλήσει … πιο ανοιχτά για τα ερωτικά αισθήματα του.
Ερωτική έλξη: 9/10

Υδροχόος
Οι υποσχέσεις που σας έχουν δώσει και σας κρατούν ακόμη, μάλλον μέσα στην καρδιά σας, έχουν αρχίσει και ξεθωριάζουν. Σκεφτείτε πια τι θέλετε.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ιχθείς
Αν δεν ξέρετε τι σας γίνεται μέσα στην ερωτική σας ζωή, ίσως και να πρέπει να σταματήσετε να συμβουλεύεστε τρίτους … και να ρωτάτε την γνώμη τους.
Ερωτική έλξη: 9/10

zwdia-taro-astra