Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 20/01 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Δεν μπορείτε πραγματικά να κάτσετε φρόνιμοι καθόλου. Αυτό θα πρέπει τουλάχιστον για σήμερα, να το περιορίστε. Κάποιος σας παρακολουθεί, με ενδιαφέρον.
Ερωτική έλξη: 9 / 10

Ταύρος
Αφήστε το κινητό σας μακριά από τα χέρια σας. Ίσως και άθελα σας να πιέζετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, με την συνεχή σας επικοινωνία και παρουσία.
Ερωτική έλξη: 8 / 10

 

Δίδυμοι
Μπορείτε από το πρωί να οργανώσετε τα προγράμματα σας για το Σ / Κ. Πάντως να είστε προετοιμασμένοι για ανατροπές και ευχάριστες προτάσεις από τα περιβάλλοντα σας.
Ερωτική έλξη: 9 / 10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Οι κινήσεις και τα λόγια σας, δηλώνουν άτομο που έχει θλίψη μέσα στην καρδιά του. Αυτό θα πρέπει να το περιορίσετε, αν τελικά επιθυμείτε να ξεφύγετε από το παρελθόν.
Ερωτική έλξη: 8 / 10

Λέων
Είσαστε ανάμεσα σε πολλές ερωτικές επιλογές και αυτό που θα βιώσετε τις επόμενες ώρες – ημέρες, είναι μια σφοδρή πολιορκία και από το παρόν αλλά και από το παρελθόν.
Ερωτική έλξη: 8 / 10

Παρθένος
Κάποιος που παλιότερα είχε εισπράξει την αισθηματική σας απόρριψη, τώρα σας ξαναέρχεται με διαφορετικές προτάσεις και όρους. Κάτι τελικά θα σας δελεάσει.
Ερωτική έλξη: 9 1 0

Ζυγός
Εσείς και ο περίεργος σας τρόπος, δεν επιτρέπει σε άτομα που τα ενδιαφέρετε να σας πλησιάσουν και να σας κάνουν γνωστές τις προθέσεις τους.
Ερωτική έλξη: 10 / 10

Σκορπιός
Από τις πρωινές ώρες θα έχετε προτάσεις, που δεν θα μπορέσετε να αρνηθείτε. Σκεφτείτε ώριμα και φροντίστε να μην δυσαρεστήσετε κανέναν.
Ερωτική έλξη: 8 / 10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Είσαστε με πολλά θέματα να γυρίζουν μέσα στο μυαλό σας. Από τις επόμενες ώρες θα σας προστεθεί και η ευθεία πρόταση, ενός νέου έρωτα.
Ερωτική έλξη: 9 / 10

Αιγόκερως
Αυτό το Σ / Κ, θα είναι διαφορετικό και ανατρεπτικό. Κάποιος από το παρελθόν σας, είναι ένα βήμα πριν τολμήσει να σας ξαναπλησιάσει και να σας μιλήσει για τα αισθήματα του.
Ερωτική έλξη: 7 / 10

Υδροχόος
Όλα τελικά έχουν τα όρια τους. Ακόμη και η απίστευτα μεγάλη υπομονή που δείχνετε στα λάθη και τις παραλήψεις τους ανθρώπου σας. Αλλάξτε το.
Ερωτική έλξη: 8 / 10

Ιχθείς
Πολλά αυτά που θα ακούστε μέσα στις επόμενες ώρες. Τα περισσότερα καλά και συσχετίζονται με παλιό έρωτα και ροή χρήματος – νέα θέση εργασίας.
Ερωτική έλξη: 8 / 10