Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 20/03 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Είσαστε μέσα στα νεύρα και την ανασφάλεια … που σας έχει προκαλέσει ο άνθρωπος σας, καθώς ακόμη δεν έχει κλείσει τις πόρτες στο παρελθόν του.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Αν δεν αντέχετε τα δύσκολα και τις εντάσεις, καλό θα ήταν να μείνετε μακριά από τις περιπέτειες και τις λάθος καταστάσεις και ιδιαίτερα άτομα.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Οι λόγοι για τους οποίους έχετε κάνει ένα βήμα πίσω από τις διεκδικήσεις σας, είναι ότι άνθρωπος σας, σας έχει ζητήσει λίγο χρόνο ακόμη.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Δύο άτομα ερίζουν για την καρδιά σας. Αυτό μέσα στο ερχόμενο Σαβ / Κο, θα το μάθετε … μέσα από ερωτικά πλησιάσματα και σχετικές εξομολογήσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Μην ψάχνετε για να βρείτε τι φταίει. Όλα έχουν κάποιον λόγο. Επί του παρόντος μείνετε πιστοί στα προγράμματα και τα σχέδια σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Όσα και αν έχετε πει και ζητήσει, αν ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει, δεν κάνει κάτι περισσότερο για εσάς και την σχέση σας, τίποτα από μόνο του δεν θα προοδεύσει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Αν δεν έχετε ακόμη βρει την άκρη με το παρελθόν σας, την καρδιά και τα θέλω σας… μην κάνετε το λάθος να προχωρήσετε σε κάτι πιο σημαντικό.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Είσαστε ανάμεσα σε πολλά διλήμματα αυτήν την εποχή, και στους περισσότερους τομείς της ζωής σας. Κάντε την προσπάθεια σας να ξεμπλεχτείτε.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Τοξότης
Είσαστε λίγο χαμένοι με τα τόσα εργασιακά – οικονομικά σας, θέματα, που μάλλον δεν βλέπετε ότι υπάρχουν γύρω σας ερωτικά σινιάλα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα, έχετε πολλά να κάνετε και πάνω από όλα, να βρεθείτε με τον άνθρωπο σας και να λήξετε μια σειρά από παρεξηγήσεις.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Μη κολλάτε το μυαλό σας, σε υποθέσεις του παρελθόντος, που μόνο σας ενοχλούν την καθημερινότητα. Ασχοληθείτε μόνο με ότι πραγματικά αξίζει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Δεν θα έχετε και την καλύτερη συνέχεια με το άτομο που σας ενδιαφέρει, αν πρώτα δεν λύσετε τις όποιες εκκρεμότητες σας με το άσχημο – περίεργο σας παρελθόν.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia-fotia