Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 20/05 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Μην κοιτάτε τριγύρω από αμηχανία και ανασφάλεια. Μια χαρά είσαστε. Ήδη έχετε γίνει ερωτικός στόχος, για κάποια καινούργια προσωπικότητα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Μπορεί αυτήν την εποχή, να έχετε παγώσει λίγο με τον άνθρωπο σας, αλλά αυτό, από την ερχόμενη εβδομάδα, θα αλλάξει και θα έρθετε πολύ πιο κοντά.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Κάποιο προσπαθούν να σας πλησιάσουν. Με τα άστρα να σας φωτίζουν, αυτό το Σαβ / Κο, να βρείτε και τον καινούργιο έρωτα της ζωής σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνεστε για να γίνετε αντιληπτοί, από τον άνθρωπο σας. Έχει καταλάβει τι ζητάτε, και θα σας το αποδώσει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Αυτό το Σ / Κ, έχει πολλές εκπλήξεις για εσάς. Κάποιος από το πρόσφατο σας παρελθόν, πρόκειται να σας πλησιάσει και να σας κάνει προτάσεις που θα σας εκπλήξουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Μπορεί η σκέψη και το συναίσθημα σας να είναι μπερδεμένα, αλλά το μόνο βέβαιο, είναι ότι να συγκεντρωθείτε σε αυτά που ζητάτε, την άκρη
θα την βρείτε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Δοκιμάστε και την μέθοδο της σιωπής. Ίσως και να κάνει το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε, να σας πλησιάσει με πιο ώριμο και μόνιμο τρόπο.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Η μέρα σας, θα ξεκινήσει με κάποιο τηλεφώνημα – επίσκεψη, από κάποιο άτομο που ανήκει στο παρελθόν σας. Ακολουθούν και άλλες εκπλήξεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Τοξότης
Μπορεί να περάσατε μια κρίση στον δεσμό σας, αλλά αυτό είναι και κάτι που θα το ξεπεράσετε αυτές στις ημέρες. Το Καλοκαίρι θα έχει πολλά δώρα για εσάς.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Το συντροφικό σας έτερο, έχει κάποιες αμφιβολίες για το παρόν σας, και είναι πιθανόν να σας εκφράσει έντονα παράπονα και ζήλια.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Οι αποδείξεις της αγάπης, δεν θα έρθουν τελικά μέσα από τα λόγια και τις υποσχέσεις σας. Κάντε κάτι περισσότερο για να κρατήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει κοντά σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Μια παλιά σας ερωτική ιστορία, έχει επίδραση ακόμη στην καθημερινότητα σας. Κάπου μέσα σε όλα αυτά, θα πρέπει και εσείς να βάλετε ένα όριο.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia-zodia-astrologia-65