Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 21/07 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Δεν είστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές, μέσα στην σχέση σας, άρα το καλύτερο θα ήταν απλά, να το πείτε στον άνθρωπο σας, που έχει διαφορετικούς ρυθμούς από εσάς.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Είναι λίγο τα πράματα ρευστά, σε αυτήν την νέα κατάσταση που ζείτε. Από την μια ένας νέος έρωτας και από την άλλη, οι αναμνήσεις από τα παλιά.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Αδιαφορείτε γενικότερα, αυτήν τη εποχή, για το τι συμβαίνει γύρω σας. Πιθανόν μια ερωτική απογοήτευση, να σας κρατάει πίσω ακόμη.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Όλα τα έχετε προγραμματίσετε, εσείς. Αυτό είναι και κάτι που δίνει στον άνθρωπο σας, μια αυτοπεποίθηση και καλή διάθεση, γενικότερα
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Αυτά, που θέλετε, θα τα έχετε άμεσα. Ο άνθρωπος σας έχει ήδη καταλάβει τι επιθυμείτε… και θα σας το προσφέρει. Το Καλοκαίρι σας θα είναι θετικό.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia-66

Παρθένος
Εσείς μην ξεχνιέστε…! Οι μέρες με τις αλλαγές ζωδίου και πλανητών, σας κάνουν και χαλαρώνετε και το πιο πιθανόν, είναι να πέσετε σε νέες ερωτικές παγίδες.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Αισθάνεστε πια ότι η σχέση σας, δεν έχει την ανοδική πορεία που ζητάτε. Αυτό που πρέπει να κάνετε άμεσα λοιπόν… είναι να μιλήσετε ανοιχτά.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Αν δεν έχετε και τόσο μεγάλη αγωνία, για το τι κάνει το πρώην ταίρι σας στο παρόν του, καλύτερα θα ήταν, να μην βάζετε τρίτους, να σας φέρνουν νέα του.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Είσαστε μέσα σε ένα ερωτικό αδιέξοδο. Από την μια το παρελθόν να σας κρατά, εγκλωβισμένους σε όμορφες εικόνες και από την άλλη, το παρόν που σας αναστατώνει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε νέα από μια πιο παλιά σας ερωτική ιστορία, που επιθυμεί να σας μιλήσει, και αυτήν την φορά με αλήθειες.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Εσείς δεν είστε για μεγάλες ταλαιπωρίες. Αυτά που θέλετε τα έχετε κοντά σας, άρα περιπέτειες και ιστορίες –αμαρτίες σας… είναι ξένα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Προσπαθείτε να εστιάσετε, σε αυτά που γίνονται στο τώρα μέσα στην σχέση σας και να βρείτε τους κατάλληλους τρόπους, για να λύσετε τα όποια προβλήματα σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia - love