Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 21/01 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Κινηθείτε σήμερα και αύριο, με μεγάλη προσοχή και διπλωματία. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει να συλλέξετε πληροφορίες που τόσο καιρό αναζητάτε.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ταύρος
Το κινητό σας, σας έχει γίνει εξάρτηση. Αυτό όμως είναι και κάτι που στα μάτια του ανθρώπου σας, δείχνει ενοχοποιητικό. Αλλάξτε το ή περιορίστε το.
Ερωτική έλξη: 9/10

 

Δίδυμοι
Όλο το Σ / Κ, θα είναι γεμάτο με προτάσεις και προσκλήσεις, που θα σας ανεβάσουν την διάθεση και την ψυχολογία. Μέσα σε αυτά μην αφήστε εκτός και τον σύντροφο σας.
Ερωτική έλξη: 7/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Είναι μια μέρα που από το πρωί θα δεχτείτε πλάγιες – διπλωματικές προτάσεις, από ένα φιλικό σας πρόσωπο για διασκέδαση. Υπάρχει ένας κρυμμένος έρωτας, που σας περιμένει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Λέων
Η διαίσθηση σας, δεν σας έχει προδώσει ποτέ. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να ακολουθήσετε και τώρα. Μην ακούτε λόγια, μόνο πράξεις.
Ερωτική έλξη: 7/10

Παρθένος
Όλη η μέρα θα έχει έναν εκνευρισμό. Κακές συνεννοήσεις, μικρά εμπόδια δεν θα είναι αρκετά, για να σας κρατήσουν μακριά από αυτά που θέλετε να κάνετε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Αυτό δεν είναι κινητό! Είναι το τηλεφωνικό κέντρο του ΟΤΕ! Πολύς ο κόσμος που σας αγαπάει αλλά και κάποιος, είναι ένα βήμα, πριν σας αποκαλύψει τις προθέσεις του τις ερωτικές.
Ερωτική έλξη: 8/10

Σκορπιός
Ξεχάστε ότι άσχημο, έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν, και αφήστε τον κόσμο να σας πλησιάσει…και να σας κάνει να αισθανθείτε και πάλι ερωτεύσιμοι.
Ερωτική έλξη: 10/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Κάποιος έχει βάλει στοίχημα με την καρδιά του, ότι είναι θέμα λίγων ημερών για να σας κατακτήσεις. Ο δρόμος λοιπόν προς εσάς…ανοιχτός.
Ερωτική έλξη: 7/10

Αιγόκερως
Αδυνατείτε να καταλάβετε πως το ταίρι σας, έχει αυτήν την ψυχρή και προβληματική συμπεριφορά απέναντι σας. Έχει έρθει η ώρα να μιλήσετε.
Ερωτική έλξη: 8/10

Υδροχόος
Από τις πρώτες πρωινές ώρες, θα έχετε πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να αποπερατώσετε. Οικογένεια και σύντροφος, σας έχουν φορτώσει με πολλά.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ιχθείς
Μια εξαιρετική ημέρα, που μόνο αγάπη και φροντίδα θα εισπράξετε από τον άνθρωπο σας. Κάντε και εσείς από την πλευρά σας, κάτι ανάλογο λοιπόν.
Ερωτική έλξη: 10/10