Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 21/06 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Είσαστε σε μια αισθηματική ανασφάλεια, με όλα αυτά που θέλετε να κάνετε. Ίσως και να χρειαστείτε λίγο χρόνο για να πάρετε τις αποφάσεις σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Ο άνθρωπος σας μέσα στο Σαβ/ Κο, που πλησιάζει επιθυμεί να σας κάνει κάποιες ανακοινώσεις. Το πιο πιθανόν είναι να σας ζητήσει κάτι περισσότερο για αυτό το Καλοκαίρι.
Ερωτική έλξη: 9/10

 

Δίδυμοι
Έχετε ξεφύγει πολύ σε έξοδα, και καλό θα ήταν να περιοριστείτε, καθώς το ταίρι σας, άμεσα θα σας μιλήσει για διακοπές και ταξίδια!
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Μέσα στον Ιούνιο, θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις, με ένα πρώην ταίρι σας, που επιθυμεί να κάνει και πάλι την προσπάθεια του, για να σας φέρει πάλι κοντά του.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Πολλά αυτά που θα σας υποσχεθούν, αυτές τις ημέρες. Εσείς κρατήστε ωστόσο μικρό καλάθι καθώς …πολλά από αυτά, θα είναι μόνο εφήμερα.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia - love

Παρθένος
Είσαστε ακόμη επηρεασμένοι από όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που το ταίρι σας, επιθυμεί να συζητήσει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Δεν είστε εσείς για να σας περιορίζουν. Αυτά που θέλετε να πείτε και να κάνετε, θα τα ολοκληρώσετε όποτε… και όπως εσείς επιθυμείτε.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Εσείς που είσαστε μόνοι σας, αυτήν την εποχή σίγουρα, θα πρέπει να ανοίξετε παραπάνω τον κοινωνικό σας κύκλο, και να σταματήσετε να σκέφτεστε το παρελθόν σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Υπάρχει κάποιον από τον περίγυρο σας, που είναι ερωτευμένος μαζί σας. Αυτό μέσα στον μήνα που τρέχει… θα σας το ανακοινώσει με πράξεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Από τις επόμενες ημέρες, θα έχετε πολλά ευχάριστα νέα στο οικονομικό σας κομμάτι, που θα σας κάνει να σκεφτείτε και πιο σοβαρά την προσωπική σας ζωή.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Έχετε όλη την καλή διάθεση να συμφιλιωθείτε με το παρελθόν. Αυτό είναι και κάτι που το πιστεύει και ο άνθρωπος σας. Σίγουρα θα έχετε καλές ειδήσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Αν είστε μόνοι σας, κάτι νέο έρχεται και σας κάνει να αισθανθείτε και πάλι έτοιμοι για να εμπλακείτε σε μια νέα συναισθηματική σχέση.
Ερωτική έλξη: 10/10

zwdia-zodia-astrologia-65