Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 21/09 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Προβλεψεις Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός

Οι βραδινές ώρες σας πονούν. Δεν είσαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις, που τις περιγράφετε σαν πρωτόγνωρες. Ίσως αυτό να συμβαίνει και στην άλλη πλευρά.

Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 22:00

zodia-taro-45

Ταύρος

Δεν αισθάνεστε πια κοντά στον άνθρωπο που είσαστε μαζί. Αυτό όμως δεν θα πρέπει να κυβερνά το μυαλό σας, κάθε βράδυ. Επίσης αφήστε στην άκρη, τις επικοινωνιακές υπερβολές.

Ερωτική ένταση: ΗΟΤ γύρω στις 23:00

Δίδυμοι

Πολλές οι μεταμεσονύχτιες σκέψεις. Δεχτείτε την ήττα σας. Αν τελικά αυτό το άτομο που ήσασταν μαζί, στο τώρα δεν είναι έτοιμο για μια επανασύνδεση, δώστε του απλά χρόνο.

Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 22:00

Καρκίνος

Διαβάζετε και κοιτάτε και πάλι τα sms, τις φωτογραφίες από μια πρώην κατάσταση σας. Δεν εξυπηρετεί αυτό κανέναν σκοπό. Χάνετε τον ύπνο σας.

Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 21:00

Λέων

Μην ψάξετε μέσα στο βράδυ δικαιολογίες για να στείλετε μήνυμα, στο άτομο που έχει σφηνωθεί μέσα στο μυαλό σας. Ίσως σήμερα – αύριο το κάνει αυτό… πρώτα.

Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 22:00

Παρθένος

Οι μνήμες και η ενέργεια του προσώπου που αγαπάτε, απόψε σας τυλίγουν και το νιώθετε. Μην κάνετε κάποια κίνηση. Αφήστε τα πράματα ως έχουν.

Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 24:00

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός

Συγκρατήστε τα δάκτυλα σας, και μην κάνετε κάποια λαθεμένη επικοινωνιακή κίνηση που θα μετανιώσετε. Μεθαύριο έρχεται ο Ήλιος επάνω σας και σας εκπλήσει με επανενώσεις.

Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 21:00

Σκορπιός

Έχετε νεύρα με την συμπεριφορά αναισθησίας, από την άλλη πλευρά. Το πιο πιθανόν είναι να το κάνει επί τούτου, ή λόγω εγωισμού. Υπομονή λοιπόν.

Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 20:00

Τοξότης

Το κινητό σας το έχετε ματιάσει. Αν έρθει κάτι θα χτυπήσει. Ίσως και να γίνει και οι πιο πιθανές ώρες είναι αργά την νύχτα. Διατηρήστε την άνεση στον λόγο σας.

Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 23:00

Αιγόκερως

Η θλίψη που υπάρχει στα μάτια σας, αυτό το βράδυ είναι μέγιστη. Δεν έχετε ξεχαστεί από το άτομο,που σας αγαπά και το αγαπάτε. Πάντως αύριο θα υπάρξει μια είδηση.

Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 24:00

Υδροχόος

Οι τεχνολογίες αυτήν την ώρα είναι σύμμαχοι. Κάποιος σας σκέφτεται πολύ έντονα,και ίσως να σας ψάξει μέσα στις επόμενες ώρες. Εσείς μην κάνετε τίποτα.

Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 22:00

Ιχθείς

Καθίστε σε μια μεριά και μην τρώγεστε με τις επικοινωνίες, τα fb και τα viper. Εάν ‘του’ έχετε λείψει θα σας ψάξει μέσα σε αυτήν την βραδιά.

Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 23:00