Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 21/12 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Μην είστε τόσο περίεργοι. Αυτό είναι κάτι που πιθανόν να σας εκθέσει στα μάτια του ανθρώπου, για τον οποίο ενδιαφέρεστε. Αφήστε τους άλλους να κάνουν την κίνηση τους.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Αυτές τις ημέρες δεν μιλιέστε. Πολλά τα λάθη και οι παρεξηγήσεις που έχουν γίνει μέσα στην σχέση σας. Σίγουρα δείξτε μια ανωτερότητα, υπάρχει το φαινόμενο του ανάδρομου Ερμή.
Ερωτική έλξη: 9/10

 

Δίδυμοι
Το να στέλνετε συνέχεια μηνύματα στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, το μόνο που τελικά θα καταφέρετε ….είναι να τον κάνετε να κουραστεί και να αποτραβηχτεί.
Ερωτική έλξη: 10/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Εσείς μέχρι και τις επόμενες ημέρες, θα γίνεται πόλος έλξης καινούργιων γνωριμιών που θα σας ευχαριστήσουν. Μήπως και ξεκολλήσει το μυαλό σας από τα παλιά.
Ερωτική έλξη: 7/10

Λέων
Μην κάνετε ειδικά σήμερα, καμία επικοινωνιακή κίνηση. Ήδη το άτομο που σας ενδιαφέρει έχει μέσα στο μυαλό του, μια στρατηγική για να σας τραβήξει την προσοχή.
Ερωτική έλξη: 10/10

Παρθένος
Όλα είναι δύσκολα με τον ανάδρομο πάνω από το κεφάλι σας. Αυτό σήμερα, όμως πιθανόν και να σας φέρει σε επαφή με ένα ιδιαίτερο άτομο από το παρελθόν σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ζυγός
Αφήστε το κινητό σας κάτω επιτέλους. Εσείς μπορεί να έχετε την στρατηγική σας για το συγκεκριμένο άτομο, όμως αυτό το άτομο, μπορεί να δίνει την δική του ερμηνεία.
Ερωτική έλξη: 7/10

Σκορπιός
Όλα είναι υπό τον έλεγχο σας, και αυτό είναι καλό να μην το χαλάσετε. Η βραδιά θα έχει πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις, που θα σας ξαφνιάσουν.
Ερωτική έλξη: 9/10

Τοξότης
Είσαστε εδώ και καιρό μέσα στο κεφάλι ενός ιδιαίτερου ατόμου. Μπορεί ακόμη να μην το έχετε καταλάβει, αλλά είναι θα σας γίνει σύντομα γνωστό.
Ερωτική έλξη: 7/10

Αιγόκερως
Αναζητήστε τις πρακτικές λύσεις με τον σύντροφο σας. Το βραδύ είναι γεμάτο από εκπλήξεις που σίγουρα θα λιώσει τον πάγο, στο μεταξύ σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Υδροχόος
Όπου έχετε μπλέξει τους τρίτους για να σας βοηθήσουν στην σχέση σας, μόνο μεγαλύτερες ζημιές έχουν γίνει. Ασχοληθείτε εσείς πιο ενεργά.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ιχθείς
Αν δεν θέλετε να συνε-βρίσκεστε με το εν λόγω άτομο, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε άμεσα, είναι να απομακρυνθείτε. Αν τολμάτε!
Ερωτική έλξη: 9/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις