Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 22/03 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Εσείς έχετε πολλά να λύσετε από σήμερα, και μέχρι να φύγει ο Μάρτιος. Εσείς αυτό που πρέπει να βάλετε σαν προτεραιότητα σας, είναι να μην χάσετε τον έλεγχο των οικονομικών σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Κάποιος έχει την καλή διάθεση μέσα στις επόμενες ώρες – μέρες να σας πλησιάσει και να σας κάνει προτάσεις αισθηματικές, που δύσκολα θα αρνηθείτε.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Είσαστε αρκετά μπερδεμένοι, με όλα αυτά που έρχονται κατά καιρούς στα αυτιά σας, για το ένδοξο παρελθόν του συντρόφου σας. Εσείς ξέρετε καλύτερα.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Από το πρωί θα δεχτείτε κάποιες προτάσεις για ψυχαγωγία, από τους φίλους σας. Να είστε σε μια ετοιμότητα, κάποιος σας έχει κρυφο-ερωτευτεί.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Οι εξελίξεις τρέχουν και το μόνο που απαιτείτε είναι εσείς να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Υπάρχουν άτομα που τους ενδιαφέρετε, και δεν θα διστάσουν να σας το εκφράσουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Είσαστε λίγο υπερβολικοί στην ζήλια σας. Αυτό που έχει σημασία είναι να μην πνίγετε τον άνθρωπο σας, μέσα από αυτό. Όλα πρέπει να είναι με μέτρο.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Είναι μια μέρα που θα έχει τα πάντα. Έρωτα, τύχη και πολλά ευχάριστα γεγονότα που θα σας ανοίξουν πόρτες. Επίσης, και κάποιος από το παρελθόν θα σας εμφανιστεί.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Μπορεί να είστε τώρα στην απογοήτευση στην ερωτική σας ζωή αλλά αυτό είναι και κάτι που θα τερματιστεί, με την άφιξη ενός καινούργιου έρωτα που θα σας ανανεώσει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Μην ανοίγετε διαύλους με το παρελθόν. Οι προθέσεις σας δεν μπορούν μόνο να καθοδηγούνται από την άκρατη περιέργεια σας. Άθελα σας δημιουργείται πρόβλημα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Ημέρα αποφάσεων και αποκαλύψεων. Κάποιος που στο παρελθόν, είχατε απορρίψει, τώρα επανέρχεται και σας κάνει ακόμη πιο γοητευτικές προτάσεις.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Είναι μια από εκείνες τις ημέρες, που δεν ξέρετε ποια πρόταση να απορρίψετε και ποια να δεχτείτε. Αυτό θα σας δώσει και μια καλύτερη ψυχολογία.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Αν πραγματικά θέλετε να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, δεν θα πρέπει στην πρώτη επαφή σας με κάποιον από τα παλιά, να προτάξετε την ανασφάλεια σας.
Ερωτική έλξη: 8/10