Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 22/04 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Εσείς και τα αισθηματικά σας ζητήματα, έχουν κυριεύσει όλη την καθημερινότητα και σας πιέζουν. Αυτό λέγεται εμμονή. Αλλάξτε το.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Ο εγωισμός σας έχει πολλαπλασιαστεί θετικά, από όλα αυτά που σας συμβαίνουν μέσα στην ερωτική σας ζωή. Απλά, αρέσετε …το ξέρουν και το ξέρετε!
Ερωτική έλξη: 9/10

 

Δίδυμοι
Είσαστε μέσα στην ανασφάλεια για όλα αυτά, που έχουν συντελεστεί μέσα στην σχέση σας. Μην το αφήνετε όμως να σας χαλάει την υπόλοιπη ζωή.
Ερωτική έλξη: 10/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Σας έχουν τάξει πολλά. Από αυτό το Σαβ/Κο, θα αρχίσουν οι εκπλήξεις που θα σας βάλουν σε μια πιο σοβαρή διαδικασία, αισθηματικής δέσμευσης.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Έχετε πολλές και σταθερές αξίες… και αυτό το χαρακτηριστικό σας, το έχει ερωτευτεί κάποιος, που μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας το εξομολογηθεί.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Αυτήν την εποχή, έχετε πολλά καινούργια φλερτ να σας περικυκλώνουν και να σας δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Διαλέξτε και πάρτε τον καλύτερο.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Από όλα αυτά που έχετε ακούσει από τον άνθρωπο σας, σας έχουν προκαλέσει, εντύπωση. Ίσως κάποια πράματα – μυστικά από το παρελθόν του, να μην τα γνωρίζατε
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Σήμερα και αύριο έχετε πολλές πιθανότητες να συναντήσετε έναν παλιό σας έρωτα, που έρχεται με προτάσεις και όρους που δεν θα περάσουν απαρατήρητα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Είσαστε στο ερωτικό επίκεντρο και μέσα στην καρδιά δύο ατόμων. Μέσα σε αυτό το Σαβ.Κο, θα υπάρξουν, πολλές αποκαλύψεις που θα σας εντυπωσιάσουν.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Έχετε πολλά να πείτε και να προτείνετε στον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που ο ίδιος το περιμένει. Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια της περιόδου.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Εσείς κάντε την προσπάθεια σας και θα δείτε ότι όλα θα γίνουν όπως τα έχετε σκεφτεί. Αυτό συμπεριλαμβάνει και τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας θέματα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Αυτό που σας ενοχλεί, μέσα στις επόμενες ημέρες, καλό θα ήταν να το πείτε, στον άνθρωπο σας, που θα κάνει ότι μπορεί για να το διορθώσει και να μην σας χάσει.
Ερωτική έλξη: 8/10