Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 22/09 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Πολλά τα θέματα και οι καταστάσεις που τρέχουν αυτήν την εποχή μέσα στην σχέση σας, και το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να μιλήσετε πιο ανοιχτά με τον άνθρωπο σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Υπάρχουν αρκετά ακόμη ανοιχτά μέτωπα με το παρελθόν και αυτό είναι κάτι που μέσα στο Σαβ/Κο θα το αντιμετωπίσετε. Κάποιος ήδη σας ψάχνει.
Ερωτική έλξη: 9/10

 

Δίδυμοι
Ίσως και καλύτερα αυτό το διάστημα, να μείνετε μόνοι σας και να σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε μέχρι τα τέλη του έτους, με την δύσκολη η προσωπική σας ζωή.
Ερωτική έλξη: 8/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξουν πολλές ανατροπές. Υπάρχει ένα ιδιαίτερο πρόσωπο που θα σας κάνει ερωτική προσέγγιση, που θα σας εκπλήξει.
Ερωτική έλξη: 7/10

Λέων
Δεν μπορείτε εσείς τα δύσκολα και τα περίπλοκα στα συναισθήματα. Αυτό είναι και κάτι που όλοι αυτοί που είναι γύρω σας, το έχουν καταλάβει.
Ερωτική έλξη: 10/10

Παρθένος
Οι φίλοι και οι γνωστοί σας, θα σας κάνουν κάποιες προτάσεις για διασκέδαση, που το πιο πιθανόν, με αυτά τα αστρολογικά δεδομένα, να προκύψει και ένας νέος έρωτας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ζυγός
Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει σε αυτά που πρέπει να γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα, μέσα σον δεσμό σας. Μην το καθυστερείτε όμως.
Ερωτική έλξη: 9/10

Σκορπιός
Οι φωνές από το παρελθόν δεν σας αφήνουν, να προχωρήσετε μέσα στο παρόν και το μέλλον. Λάθος στάση και φιλοσοφία, που πρέπει να αλλάξετε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Τοξότης
Θα γίνετε μάρτυρας κάποιων καταστάσεων που αφορούν έναν φίλο σας, και που θα πρέπει να κρατήσετε τις λεπτές ισορροπίες που επιτάσσουν οι καταστάσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Αιγόκερως
Όλα αυτά που πρέπει να συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, καλό θα ήταν από την δική σας πλευρά, να υποστηριχτούν και με την επιχειρηματολογίας σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Υδροχόος
Οι κεραίες σας, η διαίσθηση σας, σας λέει ότι κάτι μέσα στην σχέση σας, έχει χαλαρώσει σε αισθηματικό επίπεδο, και το μόνο που πρέπει να γίνει στο τώρα, είναι ένα ξεκαθάρισμα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Θα χρειαστεί να δώσετε παραπάνω χρόνο στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, για να σας απαντήσει με πάσα ειλικρίνεια… σε αυτά που σας απασχολούν.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-zvdia-oroskopio-11