Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 23/09 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Πολλές οι εκπλήξεις … που θα περάσουν από γύρω σας, και εσείς θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό. Κάποιος είναι σφόδρα ερωτευμένος και θα σας το δείξει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Μην μπλέξετε πάλι σε αδιέξοδες καταστάσεις… που μόνο σας εκθέτουν. Οι μέρες σας είναι καλές για να κάνετε πια τις πιο σωστές επιλογές.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Ο άνθρωπος σας, έχει σκοπό μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα … να σας μιλήσει και να σας κάνει κάποιες ευχάριστες ανακοινώσεις για εσάς του δύο.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Μπορεί να έχετε περάσει δύσκολα αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά κάπου φταίτε και εσείς. Ξέρετε φυσικά τι πρέπει άμεσα να διορθώσετε.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Αν όλα αυτά που σκέφτεστε και εύχεστε για τον άνθρωπο που υπάρχει ακόμη ενεργά και ερωτικά μέσα στην καρδιά σας, δεν τα πείτε… τίποτα δεν θα εξελιχθεί.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Όλα όσα έχετε πει και κάνει… είναι μισά. Αν για αυτό ευθύνεται και κάποιος από το παρελθόν σας, καλό θα ήταν να πάρετε άμεσες και ώριμες αποφάσεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Όσα και να ακούσετε αυτές τις ημέρες, μην ‘δέσετε κόμπο’ τίποτα! Αυτό που έχει σημασία, είναι να δείτε πρώτα τα πρόσωπα και τις αληθινές τους συμπεριφορές.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Είσαστε έτοιμοι να φύγετε από σχέσεις και καταστάσεις, που μόνο σας πονούν. Αυτό κάτω από τις παρούσες αστρολογικές όψεις, μόνο σε καλό θα σας βγει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Τοξότης
Μην κάνετε πολλές και προσωπικές ερωτήσεις, στον άνθρωπο που τώρα μόλις έχετε γνωρίσει. Ίσως και καλύτερα να τον αφήσετε να σας αποκαλυφθεί μόνος του.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Μπορεί τα σχέδια σας, να έχουν κάποια μικρή καθυστέρηση. Αυτό δεν είναι όμως και κάτι που θα πρέπει να σας απογοητεύει ή να σας βάζει εμπόδια.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Ο σύντροφος σας, έχει σίγουρα μια περίεργη συμπεριφορά που σας κάνει εντύπωση. Αφήστε τον χρόνο να τρέξει και οι λεπτομέρειες … θα σας αποκαλυφθούν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Κάποιοι έχουν μια περίεργη νοοτροπία, που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με χιούμορ και διπλωματικό λόγο. Επίσης μπορείτε… και να απομακρυνθείτε.
Ερωτική έλξη: 8/10