Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 23/06 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Όλα αυτά που περιμένετε από τον άνθρωπο σας, θα σας αποκαλυφθούν μέσα σε αυτό το Σαβ/Κο. Οι εκπλήξεις θα είναι και οικονομικές.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ταύρος
Μπορείτε να πείτε ότι, δεν είστε και στην καλύτερη δυνατή φάση της καθημερινότητα σας. Αυτό μέχρι τα τέλη του Ιουνίου, θα έχει αλλάξει.
Ερωτική έλξη: 9/10

 

Δίδυμοι
Κάτι καλό μαγειρεύεται πίσω από την πλάτη σας. Αυτό έχει να κάνει με κάποιον πρώην σας, που έχει την καλή διάθεση, να σας ξαναπλησιάσει με σκοπό την επανένωση.
Ερωτική έλξη: 10/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Εσείς και η καρδιά σας, έχετε γίνει το απόλυτο ερωτικό επίκεντρο, κάποιου που κινείται στους οικείους σας χώρους και σας έχει ερωτευτεί παράφορα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Λέων
Αποφύγετε να μιλήσετε για το παρελθόν σας, σε άτομα, που μόλις τώρα έχετε γνωρίσει. Αφήστε τους πρώτα να σας μάθουν πιο προσωπικά, και να κάνουν οι ίδιοι τις ερωτήσεις τους.
Ερωτική έλξη: 9/10

zwdia-768

Παρθένος
Μπορείτε να απολαύσετε αυτό το τελευταίο Σ/Κ, του Ιουνίου. Εκπλήξεις πολλές θα έρθουν από τον σύντροφο σας, αλλά και κάποιες ενισχυτικές καλές ειδήσεις οικονομικές.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ζυγός
Μη ξοδεύετε τον χρόνο και την ενέργεια σας, με άτομα, που δεν έχουν τίποτα κοινό με εσάς και την ζωή σας. Δεν είστε για να κάνετε πάλι πειραματισμούς.
Ερωτική έλξη: 9/10

Σκορπιός
Υπάρχουν κάποια άτομα, που μέχρι να λήξει, ο τρέχον Ιούνιος, θα σας μιλήσουν πιο ανοιχτά για τα συναισθήματα τους για εσάς. Ακούστε με προσοχή
Ερωτική έλξη: 9/10

Διαβαστε τις  ερωτικες προβλεψεις  Καλοκαιρι 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Είναι πιθανόν αυτές τις επόμενες ημέρες να βρεθείτε τετ – α – τετ, με κάποιον παλιό σας γνώριμο – φλερτ, που θα σας αποκαλύψει, κάτι που ίσως και να σας εκπλήξει.
Ερωτική έλξη: 10/10

Αιγόκερως
Οι αλλαγές έρχονται. Αυτοί που περιμένουν κάποια απάντηση, από τον άνθρωπο τους, σίγουρα, θα ακούσουν αυτό που θα τους δικαιώσει τελικά.
Ερωτική έλξη: 9/10

Υδροχόος
Ο άνθρωπος σας, έχει δύο καλές ειδήσεις να σας πει. Η μια αφορά την απεμπλοκή του από το παρελθόν και η δεύτερη, τις προτάσεις του για το μέλλον σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ιχθείς
Μην χαλάτε την καλή σας διάθεση για κανέναν. Όποιος θέλει να έρθει να σας βρει και να σας μιλήσει με σωστό τρόπο ας το κάνει. Εσείς, έχετε και ένα Καλοκαίρι να απολαύσετε.
Ερωτική έλξη: 10/10

zodia-zvdia-75