Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 23/12 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Όσο και να το συζητήσετε με τον φιλικό σας κύκλο, άκρη δεν θα βρείτε, στην αισθηματική σας υπόθεση. Καλύτερα όμως να μην εκτίθεστε. Δεν υπάρχει λόγος.
Ερωτική έλξη: 8 / 10

Ταύρος
Αφήστε το κινητό σας ήσυχο! Με το να δηλώνετε συνέχεια παρουσία στο άτομο που σας ενδιαφέρει, το πιο πιθανόν είναι να χαρακτηριστείτε σαν δεδομένοι.
Ερωτική έλξη: 9 / 10

 

Δίδυμοι
Ώς συνήθως άλλα θέλετε να κάνετε και άλλα κάνετε. Αυτό είναι και κάτι που αυτό το Σ/Κ, μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Με τον ανάδρομο, απλά χαμογελάστε.
Ερωτική έλξη: 10 / 10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Θα εντοπίσετε μεγάλη κινητικότητα από το παρελθόν σας, μέσα σε αυτές τις γιορτινές ημέρες. Δύο πρόσωπα ήδη σας έχουν βάλει στο ερωτικό τους στόχαστρο.
Ερωτική έλξη: 7 / 10

Λέων
Μην κάνετε κάτι παραπάνω από ότι συνηθίζεται τις γιορτές. Κάποιος περιμένει την λάθος επικοινωνιακή σας κίνηση, για να σας δείξει το σκληρό του πρόσωπο.
Ερωτική έλξη: 10 / 10

Παρθένος
Αυτό το 2ήμερο, το πάθος θα χτυπήσει κόκκινο για το ζώδιο σας. Ωστόσο κρατήστε μικρό καλάθι, σε όλα αυτά που θα ακούσετε και θα σας τάξουν. Συμβαίνει συχνά.
Ερωτική έλξη: 10 / 10

Ζυγός
Πολλές οι ευχάριστες εκπλήξεις που θα σας έρθουν σήμερα και αύριο. Μέσα σε όλα αυτά, και ένας νέος έρωτας θα σας κάνει τις προτάσεις του, και θα σας παραξενέψει.
Ερωτική έλξη: 7 / 10

Σκορπιός
Εσείς και η ρουτίνα έχετε πάρει διαζύγιο, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Απολαύστε το εορταστικό 2ήμερο και ετοιμαστείτε για εκπλήξεις ερωτικές… και όχι μόνο!
Ερωτική έλξη: 9 / 10

Τοξότης
Θα το ματιάσετε το κινητό σας. Σίγουρα είστε μέσα στο μυαλό και την καρδιά, του συγκεκριμένου ατόμου που σας ενδιαφέρει. Μην κάνετε όμως πρώτοι την κίνηση. Λίγη υπομονή μόνο.
Ερωτική έλξη: 7 / 10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως
Με τον Ήλιο να σας κλείνει το μάτι εσείς μπορείτε να καταφέρετε άμεσα τα πάντα. Θα δείτε και το ιδιαίτερο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να κάνει κινήσεις αισθηματικής προσέγγισης.
Ερωτική έλξη: 9 / 10

Υδροχόος
Εσείς και ο αψύς σας χαρακτήρας, έχετε βάλει πάγο στον άνθρωπο που αγαπάτε. Αυτές τις μέρες αγάπης, κάνετε κάτι για να διορθώσετε το κλίμα.
Ερωτική έλξη: 10 / 10

Ιχθείς
Ετοιμαστείτε για ερωτική πολιορκία. Το ξέρετε ότι είστε αρεστοί στο εν λόγο άτομο. Το Σ/Κ, θα είναι πολύ διαφορετικό, από αυτό που υπολογίσετε.
Ερωτική έλξη: 9/10