Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 24/03 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Έτσι όπως κινήστε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρείτε, και τον μπελά σας. Κάποιος έχει ήδη αντιληφθεί, τις παράλληλες διαδρομές σας. Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Από το πρωί θα δεχτείτε, αρκετές προτάσεις από τους φιλικούς σας κύκλους, που σίγουρα θα σας κάνουν να χαρείτε και να βγείτε και λίγο από την μονοτονία σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Ο σύντροφος σας, αυτό το Σαβ/Κο, έχει κάτι να σας πει σημαντικό τι την σχέση σας, σίγουρα ευχάριστο. Μάλλον έχει έρθει η ώρα για σοβαρές αποφάσεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Κρατήστε χαμηλούς τόνους μέσα στον δεσμό σας. Και εσείς οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε ότι τα πράματα, έχουν αρχίσει και οξύνονται.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Αν δεν ξέρετε κάποιον πού καλά το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην ανοιχτείτε ακόμη. Αφήστε τους άλλους να σας προσεγγίσουν πρώτοι.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Εσείς έχετε κατακτήσει μια καρδιά από τον φιλικό σας περίγυρο και ακόμη δεν τον έχετε καταλάβει. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε και τις αποκαλύψεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Πολλά τα μυστήρια που κινούνται γύρω σας. Υπάρχουν μπερδεμένες ερωτικές καταστάσεις, που σίγουρα μέσα στο Σαβ/Κο, θα σας αποκαλυφθούν.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Οι εκπλήξεις θα έρθουν από τις πρωινές ώρες, που κάποιος από τα παλιά θα σας θυμηθεί και θα θελήσει να σας δει ή να σας προσκαλέσει για κάποια ψυχαγωγική δραστηριότητα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Τα ζητήματα που έχετε με το άνθρωπο σας, δεν είναι πια και τόσο τραγικά, για να είστε και οι δύο μουτρωμένοι. Βρείτε τον τρόπο να τα βρείτε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Είσαστε σε μια ευχάριστη αναμονή. Κάποιος σας έχει ήδη δηλώσει πως επιθυμεί να σας δει. Από κοντά θα έχετε και πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Πάρτε βαθιά ανάσα. Μέσα στις επόμενες ώρες, θα έχετε ειδήσεις από κάποιον από το παρελθόν, ίσως μια παλιά σας αγάπη. Απλά ακούστε τι θα σας πουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Τα αστρολογικά είναι τόσο καλά και μέχρι να φύγει ο Μάρτιος. Άρα αυτό το Σαββατοκύριακο, κάντε ότι μπορείτε για να συμφιλιωθείτε με τον άνθρωπο σας.
Ερωτική έλξη: 8/10