Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 24/06 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Κάποιος κινείται γύρω σας με έρωτα. Κάτω από αυτήν την νέα σελήνη, ίσως και να σας κάνει την αποκάλυψη του. Κρατήστε την έκπληξη σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Δωρίστε παραπάνω χρόνο και ενέργεια στα άτομα, που είναι κοντά σας και σας αγαπούν. Κάποιοι ίσως και να έχουν ήδη παράπονα από την απουσία σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Όλοι οι δρόμοι, οδηγούν σε εσάς. Παρελθόν και παρόν, παλιοί και νέοι έρωτες, έχουν ξεκινήσει την πολιορκία τους. Σκεφτείτε και ποιον και γιατί!
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Το συντροφικό σας ταίρι, έχει όλη την καλή διάθεση, να ξεπεράσετε από κοινού τα παλιά και να κάνετε μια καινούργια αρχή, που θα σας οδηγήσει και σε δέσμευση.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Η κατάσταση μέσα στην σχέση σας, δεν σας εμπνέει καμία ασφάλεια για το μέλλον. Μέσα σε αυτό το Σ/Κ, μιλήστε πιο ανοιχτά και εποικοδομητικά με τον άνθρωπο σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia-fotia

Παρθένος
Έχετε μείνει εδώ και καιρό κολλημένοι σε κάποια παλιά σας γνωριμία, που δεν μπορείτε να ξεπεράσετε. Ίσως και να έχει έρθει η ώρα να της μιλήσετε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Οι αστρολογικές όψεις πάνω στο ζώδιο σας, είναι ευνοϊκές και το μόνο σίγουρο είναι ότι, θα γίνετε το ερωτικό επίκεντρο για πολύ νέο κόσμο.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Οι συζητήσεις σας με τον άνθρωπο σας, θα πάρουν μια θετική έκβαση και με την βοήθεια των τρίτων. Οι σχέσεις που είχαν παγώσει, θα βρούν και πάλι την ένταση τους.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Αν τελικά και μέσα στις επόμενες ημέρες, δεν πάρετε κάποια θετική απάντηση, από τον άνθρωπο σας, για αυτά που έχετε ζητήσει, ίσως και να μην τα πάρετε ποτέ!
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Δεν έχετε και την καλύτερη ψυχολογία αυτές τις ημέρες. Ίσως ένα ξαφνικό τηλεφώνημα ή μια απρόσμενη συνάντηση, να άλλαζε τα δεδομένα.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Υπάρχουν πολλές και ενδιαφέρουσες ανατροπές στην ζωή του ανθρώπου σας, που θα σας τις αποκαλύψει και το μόνο βέβαιο, είναι ότι θα σας χαροποιήσουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Πολλά τα ζητήματα, που θα μπουν από την δική σας πλευρά, πάνω στο τραπέζι των συνομιλιών, προς τον άνθρωπο σας, που αφορούν το κοινό σας μέλλον.
Ερωτική έλξη: 8/10

zodia-zvdia-75