Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 25/01 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Είναι μια καλή ημέρα. Αυτό μέχρι το βράδυ θα σας σώσει ενδιαφέρουσες προτάσεις για ψυχαγωγία. Μέσα σε αυτά και μια ερωτική προσέγγιση, που θα σας εκπλήξει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Πολλά τα φλερτ που σας περικυκλώνουν και σας βάζουν στην λογική, του να επιλέξετε τον καινούργιο σας σύντροφο. Αυτό είναι και κάτι που σας αναζωογονεί.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Δύο άτομα ερίζουν, για να κατακτήσουν την καρδιά σας. Μέχρι το τέλος του μήνα, θα έχουν γίνει και οι σχετικές αποκαλύψεις. Σκεφτείτε τι και ποιον θέλετε.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Έχετε μπλέξει για ακόμη μια φορά το παρόν σας με το εμμονικό σας παρελθόν. Αυτό δεν μπορεί όμως να συνεχίζει να υφίσταται. Θα μείνετε τελικά με το τίποτα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Από τις πρώτες πρωινές ώρες, θα έχετε κάποιες σκέψεις που θα συσχετίζονται με μια φιλιά, που τον τελευταίο καιρό σας δείχνει ένα πιο ερωτικό πρόσωπο.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Όλα λειτουργούν υπέρ σας και αυτό σας κάνει να θέλετε να πάρετε αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή, που πάει από το καλό στο καλύτερο.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Εκπλήξεις κρύβει η μέρα, και αυτό είναι κάτι που θα σας διορθώσει την ψυχολογία. Ένα έντονο φλερτ τις προσεχείς ώρες, θα σας τραβήξει την προσοχή.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Έχετε πολλά να κάνετε μέχρι το βράδυ. Φίλοι και γνωστοί είναι κοντά σας, και θα θελήσουν να περάσουν ευχάριστες στιγμές μαζί σας. Απολαύστε το.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Άπειρες οι γνωριμίες του τελευταίου καιρού. Υπάρχει όμως μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, που θέλει να σας γνωρίσει και σε πιο ιδιαίτερο βαθμό.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Οι αποδείξεις που ζητάτε για την σχέση σας, μέσα στις επόμενες ώρες, θα έρθουν στα χέρια σας. Το ταίρι σας, κάνει ότι μπορεί πια για να σας έχει ικανοποιημένους.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Με τόσα καλά αστρολογικά πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, εσείς μόνο ερωτικές επιτυχίες μπορείτε να έχετε. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν και πολλές επανασυνδέσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Εσείς και το παρουσιαστικό σας, έχετε γοητεύσει κάποιον, που έχει σκοπό τις επόμενες ώρες – μέρες, θα σας πλησιάσει με σκοπό να σας γνωρίσει καλύτερα.
Ερωτική έλξη: 8/10