Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 25/02 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Αυτά που θέλετε, θα γίνουν! Το άτομο που αγαπάτε θα γυρίσει σε εσάς και θα σας κάνει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες προτάσεις, που θα σας συγκινήσουν.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Είσαστε μέσα στο μυαλό και την καρδιά ενός ατόμου που φαινομενικά δηλώνει φίλος σας. Αυτό μέσα στον Μάρτιο θα προχωρήσει και σε αποκαλύψεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Από την νέα εβδομάδα, το ταίρι σας θα σας πιέσει για αλλαγές μέσα στον δεσμό σας. Αν συμφωνείτε τότε δώστε το πράσινο φως. Τα άστρα πάντως σας υποστηρίζουν.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Μια σκέψη που υπάρχει στο μυαλό σας, είναι για να φέρετε και πάλι μέσα στην αισθηματική σας ζωή, μια παλιότερη σας αγάπη. Αυτό είναι και κάτι που θα το καταφέρετε.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Εσείς και χωρίς να το ξέρετε, έχετε γοητεύσει έναν καινούργιο άνθρωπο. Αυτό θα έχει τις αποκαλύψεις του, μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Αυτό το Σαβ/ Κο, είναι ανατρεπτικό. Πολλές οι προτάσεις που θα σας γίνουν από τις φιλικές σας παρέες, που σίγουρα θα σας φτιάξουν την διάθεση
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Από τις πρωινές ώρες, θα έχετε προτάσεις από ένα φιλικό πρόσωπο, που θα σας εκπλήξουν. Ίσως υπάρχει μια κρυφή αγάπη να σας εμφανιστεί και να σας εκπλήξει.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Είσαστε στο ζενίθ της δημοτικότητας σας. Αυτό θα φέρει στα λημέρια σας και έναν καινούργιο έρωτα, που δεν θα περάσει από το σκάνερ σας απαρατήρητος.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Μέχρι να φύγει ο Φεβρουάριος, εσείς θα έχετε βρει τις λύσεις σε αρκετά μικρά και μεγαλύτερα θέματα που σας απασχολούν. Το ταίρι σας, σας υποστηρίζει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Όπου και να γυρίσετε το βλέμμα σας θα βρεί θαμαστές Είναι ένα ξεχωριστό Σ / Κ, που θα σας φέρει κοντά σας νέο κόσμο αλλά και έναν φίλο σας, που είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί σας.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Εσείς δεν χρειάζεται πι αν κάνετε κάτι παραπάνω. Το ερωτικό σας ενδιαφέρον το έχετε δείξει και το μόνο που χρειάζεται είναι να περιμένετε τις θετικές αντιδράσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Κάποιος είναι ένα βήμα πριν σας εκφράσει το ερωτικό του ενδιαφέρον. Σκεφτείτε και όταν είστε έτοιμοι δώστε τις απαντήσεις σας, τις αληθινές.
Ερωτική έλξη: 8/10