Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 25/12 Κυριακή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Χρόνια Πολλά !!!

Κριός
Οι φίλοι σας είναι κοντά σας, σήμερα. Αυτό να το εκμεταλλευτείτε, μιας και θα δεχτείτε αρκετές προτάσεις για διασκέδαση και ψυχαγωγία. Πάντως κάποιος σας κρυφοκοιτά ερωτικά.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Θα αισθανθείτε βαθύτατα ανακουφισμένοι μέσα από επικοινωνίες που θα έρθουν από τον σύντροφο σας, με τον οποίο είχατε απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό.
Ερωτική έλξη: 10/10

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι
Ξεχάστε για σήμερα τις σκοτούρες και τις πολλές σκέψεις και αφεθείτε στα καλά που αναμένονται το βράδυ. Ένας μυστικός έρωτας θα κάνει την εμφάνιση του
Ερωτική έλξη: 09/10

Καρκίνος
Εσείς και τα εσωτερικά σας αδιέξοδα, καλό θα ήταν απόψε να πάρετε διαζύγιο. Οι προτάσεις από τον άνθρωπο σας, θα σας συγκινήσουν.
Ερωτική έλξη: 07/10

Λέων
Το όνειρο σας θα γίνει πραγματικότητα. Τις βραδινές ώρες θα προκύψει μια καινούργια γνωριμία που θα σας αναστατώσει. Κρατήστε χαρακτήρα.
Ερωτική έλξη: 08/10

Παρθένος
Έχετε βρεθεί σε ένα σταυροδρόμι αποφάσεων. Πολλά τα προτεινόμενα από το παρελθόν και το παρόν. Διαλέξτε αυτούς που σας ταιριάζουν καλύτερα.
Ερωτική έλξη: 09/10

Ζυγός
Ζυγίστε τα λόγια σας, πριν τα πείτε. Είναι οι μέρες καλές μόνο για να τα ξαναβρείτε με άτομα που αγαπάτε και αυτά σας έχουν δείξει ότι επίσης σας αγαπούν.
Ερωτική έλξη: 08/10

Σκορπιός
Κατεβάστε τους τόνους και τις ταχύτητες και μην ενδώσετε απόψε και γενικότερα αυτές τις ημέρες σε άτομα, που σας αφήνουν αδιάφορους.
Ερωτική έλξη: 10/10

Τοξότης
Τώρα που ο Ήλιος σας αποχαιρετά, εσείς μπορείτε να χαρείτε όμορφες στιγμές και συζητήσεις με τον άνθρωπο σας. Το χρήμα θα σας υποστηρίξει.
Ερωτική έλξη: 09/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως
Είσαστε σε θέση ισχύος και … το ξέρουν όλοι. Τα φώτα είναι από σήμερα και για ένα μήνα επάνω σας. Κάντε λοιπόν τις σωστές επιλογές. Και ειδικά τις ερωτικές.
Ερωτική έλξη: 10/10

Υδροχόος
Το μυαλό και η καρδιά σας, μπορεί να είναι μοιρασμένη και θλιμμένη από τις λαθεμένες περιπέτειες του παρελθόντος, αλλά κάντε κάτι για να το διορθώσετε.
Ερωτική έλξη: 09/10

Ιχθείς
Η αναποφασιστικότητα σας, είναι σε μεγάλο βαθμό αυτή που σας κρατάει μακριά από το να κάνετε την επικοινωνιακή σας κίνηση, προς το άτομο που σας ενδιαφέρει.
Ερωτική έλξη: 10/10