Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 26/04 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Σίγουρα έχουν πιάσει οι κεραίες σας, ότι κάποιος έχει μεγάλο έρωτα… για το δικό σας το άτομο. Αυτό είναι κάτι που μέσα στο Σ/Κ, θα σας έρθει και με την μορφή εξομολόγησης.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Μην κοιτάτε ποτέ τι κάνουν οι άλλοι. Εσείς έχετε την δική σας πορεία, ακόμη και αν αυτήν, το τωρινό χρονικό διάστημα δεν περιλαμβάνει κάποια σχέση.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Είσαστε υπερβολικοί και υπάρχει πιθανότητα να εκτεθείτε. Όλα έχουν τον τρόπο τους. Επίσης, μια ευχάριστη οικονομική είδηση σας πλησιάζει.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Το συντροφικό σας ταίρι, επιθυμεί να σας μιλήσει για εσάς, αλλά και πια να σας γνωρίσει, στον κοινωνικό – οικογενειακό του κύκλο. Προσέχετε τι θα πείτε!
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Είσαστε μέσα στο μυαλό 2 ατόμων. Το ένα το ξέρετε σίγουρα. Το άλλο μέχρι να φύγει ο Απρίλιος, θα σας έχει κάνει αποκαλύψεις που θα σας εκπλήξουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Είσαστε μέσα στην αισθηματική ανασφάλεια. Αυτό που έχει σημασία είναι να μιλήσετε πιο ευθέως πλέον, με τον άνθρωπο σας και να λύσετε τις διαφορές σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Κάποια λάθη του παρελθόντος, έχουν βγει στην επιφάνεια και το ταίρι σας έχει δυσαρεστηθεί. Μέσα από έναν σοβαρό διάλογο σίγουρα θα φέρετε και πάλι την ισορροπία.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Μην κοιτάτε αριστερά και δεξιά. Η καλή σας η τύχη, έχει πολλά δώρα για εσάς. Είναι θέμα χρόνου, το άτομο που ψάχνεται να εμφανιστεί και πάλι.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Αισθάνεστε πολύ ερωτευμένοι, αλλά η άλλη πλευρά είναι πιο εγκρατής. Αυτό ίσως και να χρειάζεται να το αφήσετε στον χρόνο και στις προσπάθειες σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Έχετε κάνει πολλή καλή εντύπωση στον άνθρωπο που τώρα τελευταία, έχει μπει στην καθημερινότητα σας, και σας πολιορκεί αισθηματικά.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Όλα αυτά που έχετε πει, τον τελευταίο καιρό, έχουν ενοχλήσει τον άνθρωπο σας. Αφήστε τις μέρες να περάσουν και όλο αυτό… θα ξεχαστεί.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Αυτά που είχατε να πείτε και να προτείνετε στον άνθρωπο σας, έχουν εισακουστεί. Τώρα θα πρέπει να δώσετε χρόνο, για να έρθουν και οι απαντήσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10