Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 26/07 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Θα χρειαστεί να δώσετε άμεσα κάποιες απαντήσεις, για το παρελθόν σας, στον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας, αλλά ακόμη έχει κάποιες απορίες.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Από το πρωί θα έρθουν τηλεφωνήματα και προσκλήσεις, για διασκέδαση και ψυχαγωγία, από κάποιο πρόσωπο, που δεν πάει ο νους σας. Εκπλήξεις για όλους.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Θα δείτε τον άνθρωπο σας, να προσπαθεί να σας πλησιάσει περισσότερο και να σας κάνει πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Αν δεν έχετε ακόμη καταλήξει στον τι και ποιόν θέλετε, θα πρέπει να μην δώσετε σε κανέναν υποσχέσεις που ίσως στον μέλλον … να μην τις τηρήσετε.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Όλα θα πρέπει να αλλάξουν μέσα στον δεσμό σας, αν τελικά δεν μπορείτε να συνεχίσετε υπό αυτές, τις προδιαγραφές και συνθήκες.
Ερωτική έλξη: 8/10

tarw-zwdia

Παρθένος
Είσαστε μέσα σε μια ερωτική ανασφάλεια. Αυτό είναι κάτι που προέρχεται από τις περίεργες δράσεις και λόγια του ανθρώπου σας. Όλα τα άλλα τα ξέρετε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Από σήμερα και μέχρι να φύγει ο μήνας, εσείς θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε, σε όσους σας έχουν πλησιάσει ερωτικά, το τι ζητάτε.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Έχετε ακούσει πολλά αυτόν τον καιρό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να κρατάτε μικρό καλάθι, σε όλα αυτά, και να πάρετε άμεσα τις αποφάσεις σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Είσαστε οι τυχεροί, της εποχής, που έχετε πολλές νέες γνωριμίες, που σας πλησιάζουν. Σίγουρα, όλο και κάποια θα γοητεύσει την δύσκολη καρδιά σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Δυσκολεύεστε να καταλάβετε κάποια πράματα, που σας λέει ο άνθρωπο σας. Ίσως και να χρειάζεστε παραπάνω χρόνο μαζί, για να έρθετε και πιο κοντά.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Μέχρι το Σαβ / Κο, ο άνθρωπος σας, θα σας έχει πει τα προγράμματα του, για το υπόλοιπο Καλοκαίρι, αλλά και τις κοινές σας διακοπές. Πείτε και τα δικά σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Όλα τα σενάρια και οι πιθανότητες, γυρίζουν μέσα στο κεφάλι σας. Αυτό που έχει σημασία, είναι να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας, και να σας λυθούν όλες οι ανασφάλειες.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia-fotia