Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 26/10 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Όλο και κάποια πρόταση θα έχετε σήμερα το βράδυ, από άτομα που γιορτάζουν. Είστε άλλωστε το αγαπημένο παιδί όλων. Ξεχάστε για λίγο τους πρώην!
Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 24:00

Ταύρος
Αν σας πιάσει κάποιος από την μύτη, θα βγάλετε καπνό από τα αυτιά! Πολλά τα νεύρα, που σας έχουν δημιουργηθεί από την απραξία του συντρόφου σας.
Ερωτική ένταση: ΗΟΤ γύρω στις 22:00

 

Δίδυμοι
Υπάρχει μια υπερένταση μέσα σας, για όλα αυτά που δεν συντελούνται στην προσωπική σας ζωή. Το βράδυ ίσως και να σας δώσει έντονους διαλόγους με τον άνθρωπο σας.
Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 23:00

zodia-taro-45

Καρκίνος
Οι νυχτερινές ώρες, θα σας δώσουν πολλά φλερτ ίσως και μια ερωτική προσέγγιση από άτομο που ανήκει στον φιλικό – κοινωνικό σας κύκλο.
Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 20:00

Λέων
Μετρήστε ανάποδα μέχρι το βράδυ. Κάποιος που σας έχει πολύ έντονα στο μυαλό του, θα τολμήσει κάτι διαφορετικό, από αυτά που σας έχει συνηθίσει.
Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 22:00

Παρθένος
Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας αναστατώσει. Κάποιος που είναι αρκετά ερωτευμένος, ίσως και κρυφοερωτευμένος, θα απαιτήσει την προσοχή σας.
Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 23:00

Ζυγός
Όσο θα πλησιάζει η νύχτα, εσείς θα έχετε και μεγαλύτερη αγωνία για τις εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Το πιο πιθανόν είναι, να τα βρείτε με τον άνθρωπο σας.
Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 20:00

Σκορπιός
Οι ευχές σας μέχρι τις βραδινές ώρες, θα έχουν εισακουστεί. Ένα από τα δύο άτομα ,που υπάρχουν στο μυαλό σας, θα σας πλησιάσει με ερωτικό – διπλωματικό τρόπο.
Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 21:00

Τοξότης
Η στάση σας πρέπει να αλλάξει. Το άτομο ….που το θέλετε και σας θέλει, αλλά ακόμη ουδείς από τους δύο δεν το έχει πει, έχει την τάση απόψε να σας προσφέρει κάτι παραπάνω.
Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 22:00

Αιγόκερως
Είσαστε πολύ καλά και αυτό ακτινοβολεί στο πρόσωπο σας, και το βλέπουν όλοι. Σήμερα, αύριο, μέσα στα επόμενα 24ωρα, θα έχετε κάποιον να σας φλερτάρει.
Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 23:00

Υδροχόος
Το βράδυ σας θα είναι δύσκολο. Το παρελθόν θα σας χτυπήσει την πόρτα, και εσείς θα πρέπει να απλά να ρωτήσετε … τι θέλει?!
Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 21:00

Ιχθείς
Είσαστε μέσα στην καλή χαρά απόψε. Η εποχή του Σκορπιού, σας φωτίζει και το μόνο που μπορείτε να περιμένετε, είναι το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να κάνει την επικοινωνία που ζητάτε.
Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 22:00

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις