Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 27/01 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Εσείς και τα καμώματα – πείσματα σας, έχετε τραβήξει την προσοχή του ατόμου που θέλετε. Δεν χρειάζεται πια να κάνετε κάτι παραπάνω. Αφήστε τον χρόνο να δείξει.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ταύρος
Έχετε πολλά να δείτε και να ακούσετε αυτό το Σ/Κ. Αυτό μπορεί, να αφορά το παρελθόν σας, που ήδη σας έχει δώσει σημάδια …ότι σας ψάχνει.
Ερωτική έλξη: 9/10

 

Δίδυμοι
Είσαστε μέσα στο μυαλό και την καρδιά, δύο ατόμων που μέσα σε αυτόν τον λήγοντα μήνα, θα σας πλησιάσουν επικοινωνιακά …για να σας εκφράσουν το ενδιαφέρον τους.
Ερωτική έλξη: 8/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Εσείς και το ερωτικό σας ταμπεραμέντο, έχει γοητεύσει ένα καινούργιο πρόσωπο που, μέσα σε αυτό το Σ/Κ, θα θελήσει να σας πλησιάσει πολύ περισσότερο.
Ερωτική έλξη: 9/10

Λέων
Μην απορείτε που είσαστε μόνοι σας αυτό το χρονικό διάστημα. Οι πράξεις σας, σας οδήγησαν σε αυτήν την κατάσταση. Ωστόσο, είναι και καλή εποχή για εσώτερη ανασύνταξη.
Ερωτική έλξη: 10/10

Παρθένος
Όλα κυλάνε όπως εσείς επιθυμείτε. Κάντε λίγη υπομονή και μέσα στις επόμενες ώρες, το άτομο του ενδιαφέροντος σας, θα κάνει την δράση που θα σας δικαιώσει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ζυγός
Είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα, που και εσείς οι ίδιοι, αντιλαμβάνεστε ότι η σχέση σας, έχει χάσει το ερωτικό της χρώμα. Μήπως να το συζητήσετε με το ταίρι σας?!
Ερωτική έλξη: 9/10

Σκορπιός
Είναι σκόπιμο αυτές τις ημέρες του Σ/Κ, εσείς να μείνετε σιωπηλοί. Το πιο πιθανόν, είναι και να σας πλησιάσει από μόνο του, το άτομο που το ενδιαφέρετε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Είσαστε ανάμεσα σε δύο ερωτικές επιλογές, και αυτό που πρέπει να επιταχύνετε είναι η απόφαση σας. Δεν θέλετε κάποιος, άθελα σας, να πληγωθεί.
Ερωτική έλξη: 8/10

Αιγόκερως
Εσάς, σας έχει βάλει στο ερωτικό του στόχαστρο, ένα άτομο κύρους. Αυτό είναι και κάτι που θα το καταλάβετε, μέσα στις επόμενες ώρες
Ερωτική έλξη: 9/10

Υδροχόος
Οι παλιές και εκκρεμείς σας αισθηματικές υποθέσεις, θα σας πλησιάσουν άμεσα. Αν δεν σας ενδιαφέρουν, βάλτε από την πλευρά σας, ένα στοπ.
Ερωτική έλξη: 7/10

Ιχθείς
Έχετε μείνει πολύ καιρό μόνοι σας. Αυτό πριν λήξει ο Ιανουάριος, θα αλλάξει. Νέος και καρμικός έρωτας, σας πλησιάζει και σας ζητά την καρδιά σας.
Ερωτική έλξη: 10/10