Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 27/09 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Οι καταστάσεις που ζείτε είναι απλά … περίεργες. Πολύς κόσμος αυτό το διάστημα είναι γύρω σας, και απαιτεί συνεχώς από εσάς.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Δεν θα μπορέσετε σε καμία των περιπτώσεων να απαλλαγείτε από το παρελθόν αν πρώτα δεν μείνετε, ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι σας για να ισορροπήσετε.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Μην δίνετε και πολλή μεγάλη σημασία, σε καταστάσεις που δεν σας αφορούν. Χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας. Τα καλύτερα σας έρχονται τον Οκτώβριο.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Ο σκοπός που έχετε μέσα στο μυαλό σας, είναι να λήξετε εκκρεμείς καταστάσεις, που πια δεν σας βοηθούν σε τίποτα… και να ανοίξετε δρόμους για το μέλλον.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Το ταίρι σας, που πραγματικά είναι ευτυχισμένο μαζί σας, ήδη έχει αρχίσει και σκέφτεται τι παραπάνω μπορεί να κάνει για τους δύο σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Μια έκπληξη σας περιμένει στο επόμενο βήμα. Το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, έχει πάρει την απόφαση, να σας πλησιάσει και να σας μιλήσει πιο ανοιχτά.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Δεν θα κάνετε κάτι υπερβολικό πια. Έχετε περάσει αυτό το χρονικό διάστημα δια πυρός και σιδήρου και το μόνο που σας νοιάζει …είναι να είστε καλά.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Μάλλον κάτι δεν ξέρετε. Μάλλον κάποια πληροφορία σας λείπει. Μέσα στις επόμενες ημέρες, πάντως κάποιες σημαντικές πληροφορίες θα σας έρθουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Τοξότης
Οι μέρες μέχρι την αλλαγή του μήνα, σας φωτίζουν και σας δίνουν κάτι περισσότερο σε οικονομική δυναμική, αλλά και νέους έρωτες… που είχατε ζητήσει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Μεγάλο μπλέξιμο επικρατεί στο μυαλό και στην καρδιά σας. Όλα τα άλλα είναι εύκολα. Μιλήστε με το άτομο που σας ενδιαφέρει και οι λύσει θα βρεθούν.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Μην αφήνετε την μεγάλη αγάπη που έχετε στο πρόσωπο που ανθρώπου σας, να σας καταλύει την λογική. Κάτι παραπάνω, θα σας έδειχνε δεδομένους.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Ότι δεν σας αρέσει, θα ήταν καλό να το πείτε στον άνθρωπο σας, για να προσπαθείτε να το αλλάξει. Όλα τα άλλα είναι απλές δικαιολογίες που σας καθυστερούν.
Ερωτική έλξη: 8/10