Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 28/01 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Έχετε την εσώτερη ανάγκη να αποκεντρωθείτε από άτομα που πλέον αποκαλείτε τοξικά. Ασχοληθείτε λοιπόν πιο ενεργά με τον εαυτό σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Ένα Σ/Κ, γεμάτο εκπλήξεις και δώρα από τους ανθρώπους που σας αγαπούν. Αυτό είναι μόνο η αρχή. Ένας καταπιεσμένος έρωτας, θα σας αποκαλυφθεί.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Υπάρχει πολύς συνωστισμός στην ερωτική σας ζωή, και αυτό μόνο σας καθυστερεί από όλα αυτά που πρέπει να κάνετε πρωτίστως, για τον εαυτό σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Υπάρχει μια υποψία, στο μυαλό σας, για την ειλικρίνεια των λόγων του συντρόφου σας. Αυτό είναι και κάτι που μέσα στις επόμενες ώρες, θα το ξεκαθαρίσετε.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Υπάρχετε μέσα στην καρδιά ακόμη, κάποιου από το παρελθόν σας. Ίσως και μέσα στις επόμενες ημέρες, να σας γίνουν και οι ξαφνικές αισθηματικές ανακοινώσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Η διάθεση σας είναι ανεβασμένη και αυτό που απομένει είναι να περάσετε ένα όμορφο βράδυ Σαββάτου, παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και το ταίρι σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Οι επικοινωνιακές σας δράσεις, έχουν φέρει τον άνθρωπο σας, σε αδιέξοδο. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να τον καθησυχάσετε, και να του δείξετε την αγάπη σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Πολλές οι μομφές που θα σας έρθουν από το άτομο, που τώρα πρόσφατα έχετε γνωρίσει. Αν τελικά δεν ταιριάζετε, ίσως και να έχει έρθει ώρα για να αποχωρίσετε.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Δεν μπορείτε να παραβλέψετε μέσα από τον κοινωνικό – εργασιακό σας χώρο, κάποια μάτια που σας καρφώνουν. Είναι θέμα ωρών – ημερών να σας μιλήσουν.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Το βράδυ αυτό, αναμένεται ανατρεπτικό. Αυτό συσχετίζεται με τις παρέες σας και αυτά που έχετε κανονίσει. Κάποιος θέλει να σας πλησιάσει αισθηματικά.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Είσαστε μέσα στο μυαλό κάποιων, που θέλουν να σας φέρουν πιο κοντά τους. Σκεφτείτε, ακούστε και στους δικούς σας μόνο χρόνους, πάρτε τις αποφάσεις σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Το στυλ και η προσωπικότητα σας είναι μαγνήτης, για ένα συγκεκριμένο άτομο που το έχετε κερδίσει άθελα σας! Το πλησίασμα του δεν θα αργήσει.
Ερωτική έλξη: 8/10