Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 28/04 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Κυνηγάτε φαντάσματα και ως συνήθως απογοητεύεστε. Αφήστε αυτούς που τελικά σας αγαπούν, να κάνουν τις δικές τους κινήσεις, για να έρθετε πιο κοντά
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Είσαστε σε έναν αγώνα επαγγελματικό… και το μόνο που ζητάτε αυτήν την εποχή να βρείτε την ισορροπία σας, και να διορθώσετε και την προσωπική σας ζωή.
Ερωτική έλξη: 9/10

 

Δίδυμοι
Υπάρχουν δύο μάτια ερωτευμένα για εσάς, που μέσα σε αυτό το Σαβ.Κο, θα σας αποδώσουν όλα αυτά που τόσο καιρό, λείπουν από την καρδιά σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Έχετε βάλει τον άνθρωπο σας, σε καραντίνα, ένεκα, παλιών σας λαθών και παρεξηγήσεων. Αυτό είναι κάτι που τον πληγώνει και δεν σας φέρνει πιο κοντά.
Ερωτική έλξη: 9/10

Λέων
Δύο πρόσωπα που σας αγαπούν και σας θαυμάζουν… μέσα στις επόμενες ώρες θα σας πλησιάσουν και θα σας εκφράσουν πια ευθέως τα αισθήματα τους.
Ερωτική έλξη: 7/10

Παρθένος
Αφήστε τους άλλος να σας πουν τι έχουν μέσα στο μυαλό τους και στην καρδιά τους για εσάς, και στον δικό σας χρόνο, μπορείτε να απαντήσετε.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ζυγός
Δεν χρειάζεται πραγματικά να πιέζετε κανέναν για να σας δώσει αυτά που σας λείπουν. Αυτό που μπορεί και σας θέλει, θα το πράξει αυτοβούλως.
Ερωτική έλξη: 9/10

Σκορπιός
Είσαστε ερωτευμένοι για ακόμη μια φορά με τον λάθος άνθρωπο. Κάντε την προσπάθεια σας να φύγετε από καταστάσεις, που μόνο θα σας πληγώσουν.
Ερωτική έλξη: 7/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Ο άνθρωπος σας έχει πολλές εκπλήξεις για εσάς μέσα στο Σαβ.Κο. Κάποιες σημαντικές απαντήσεις που ζητούσατε και που θα σας κάνουν να αισθανθείτε πιο ασφαλείς
Ερωτική έλξη: 10/10

Αιγόκερως
Είσαστε πολλά υποσχόμενοι …για το άτομο που είναι ερωτευμένο με εσάς. Ίσως και να πρέπει να κάνετε κάτι περισσότερο για το μεταξύ σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Υδροχόος
Ότι άσχημο και να έχει γίνει στο πρόσφατο παρελθόν σας, με το άτομο που έχετε σχέση, θα πρέπει να το ξεχάσετε και να δείτε τι άλλο μπορείτε να καταφέρετε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ιχθείς
Υπάρχει μια αναστάτωση μέσα στην σχέση σας και αυτό είναι κάτι που έχει πραγματικά ενοχλήσει τον άνθρωπο σας. Μιλήστε πιο ειλικρινά εσείς.
Ερωτική έλξη: 7/10