Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 28/06 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Όπου και να βρεθείτε, γυρίζουν κεφάλια αλλά και καρδιές χτυπούν πιο δυνατά. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση, καλύτερα να είστε πιο εγκρατείς!
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Διαθέτετε το στυλ και το ύφος, που αρέσει στο άλλο φύλο. Μέσα στο Σαβ/Κο, θα έχετε και πολλές προσωπικότητες… να σας πλησιάζουν και να σας μιλούν, πιο ιδιαίτερα.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Αυτά που κάνετε… θα σας αποκαλύψουν. Είσαστε ανάμεσα σε πολλές – παράλληλες διαδρομές και το πιο πιθανόν, είναι κάτι να γίνει λάθος. Το σύμπαν, δεν είναι ευνοϊκό αυτές τις ημέρες.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Δείξτε λοιπόν την σπιρτάδα και την εξυπνάδα, που διαθέτει το ζώδιο σας. Αυτό είναι και κάτι που θα φέρει κοντά και δίπλα σας, μόνο όσους το αντέχουν!
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Είσαστε το ζώδιο που φέτος, θα έχει τις περισσότερες δεσμεύσεις. Αυτό αφορά αυτήν την περίοδο, που γίνονται όλες οι σχετικές ζυμώσεις – αποφάσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia-fotia

Παρθένος
Υπάρχουν 2 άτομα, που ερίζουν για την καρδιά σας. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε και τις αποδείξεις, τις πράξεις αλλά και τις προτάσεις τους.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Όσα και να πείτε, και όσα και να υποσχεθείτε, στον άνθρωπο σας, αν δεν τα συνοδέψετε με τις ανάλογες πράξεις, ίσως και να μην γίνετε πιστευτοί.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Αυτές τις ημέρες, κρατήστε το στόμα σας κλειστό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να παρακολουθήσετε αυτά που σας λένε και αυτά που κάνουν, οι άλλοι.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Θα δεχτείτε μια μεγάλη έκπληξη από τον σύντροφο σας, γύρω από τις κοινές σας διακοπές. Συμπληρώστε με τις δικές σας προτάσεις και ιδέες.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Από την νέα εβδομάδα, που οι όψεις της Αφροδίτης θα είναι θετικές επάνω σας, εσείς θα έχετε και τα περισσότερα φλερτ και φρέσκιες γνωριμίες του Καλοκαιριού.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Αν ζεσταίνεστε, δεν φταίει μόνο η εξωτερική θερμοκρασία. Φταίει και αυτός ο νέος έρωτας, που έχει προκύψει στην ζωή σας, και σας έχει αναστατώσει ευχάριστα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Οι σκέψεις που κάνει ο άνθρωπος σας, είναι γύρω από επίσημες δεσμεύσεις, αυτό το Καλοκαίρι. Αν δεν είστε έτοιμοι, μην κάνετε κάτι παρορμητικό.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia-zvdia-taro-00