Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 28/07 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Από τις πρώτες πρωινές ώρες, θα υπάρξουν ωραίες και ενδιαφέρουσες προτάσεις, από το άτομο που σας ενδιαφέρει, έτσι ώστε να συναντηθείτε το Σαβ / Κο
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Αδειάστε το μυαλό και την καρδιά σας, από τα παλιά. Οι μέρες του Αυγούστου θα δώσουν καινούργιες γνωριμίες … που σίγουρα δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους.
Ερωτική έλξη: 10/10

 

Δίδυμοι
Δωρίστε ένα χαμόγελο, σε όλους αυτούς που σας πολιορκούν. Το πιο πιθανόν είναι να ξεχωρίσει και αυτός ο ένας, που μπορεί να γίνει μόνιμο ταίρι σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Αν δεν έχετε κάτι άλλο να προσθέσετε ή να πείτε στον άνθρωπο σας, ίσως και να έχει έρθει η ώρα για τις τελικές σας αποφάσεις. Ενεργοποιηθείτε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Λέων
Πολλά τα αισθηματικά δώρα, που επιθυμεί ο άνθρωπος σας, να σας προσφέρει, απλά και μόνο για να δέσει την καρδιά σας περισσότερο, δίπλα στην δική του.
Ερωτική έλξη: 9/10

tarw-zwdia

Παρθένος
Βγάλτε από το μυαλό σας, αυτά που έγιναν τις προηγούμενες εβδομάδες. Το ταίρι σας έχει όλη την καλή διάθεση να αλλάξει το κλίμα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Είσαστε οι περισσότεροι … μόνοι αυτήν την εποχή και το μόνο που επιθυμείτε πραγματικά, έστω και έτσι, είναι να περάσετε ένα ήσυχο Καλοκαίρι.
Ερωτική έλξη: 8/10

Σκορπιός
Ετοιμαστείτε για ανατροπές στην αισθηματική σας ζωή. Μέσα στις επόμενες ώρες – ημέρες, σας έρχεται είδηση – επίσκεψη με σκοπό την επανένωση, με κάποιον πρώην σύντροφο σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Ακούστε αυτά που έχει να σας πει ο άνθρωπος σας. Ίσως και τελικά να χρειάζεται παραπάνω κατανόηση … από εσάς και λίγο ακόμη χρόνο.
Ερωτική έλξη: 10/10

Αιγόκερως
Είσαστε σε πολλά ερωτικά μονοπάτια, μπερδεμένοι. Προσέξτε γιατί ο νέος μήνας έχει εκλείψεις, ανατροπές και αποκαλύψεις … που θα σας ενεργοποιήσουν σε αποφάσεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

Υδροχόος
Μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες, θα δεχτείτε μια ερωτική εξομολόγηση, η οποία πιθανόν να έχει ξαναγίνει και στο παρελθόν. Τώρα έχει μέσα και μια έκπληξη.
Ερωτική έλξη: 7/10

Ιχθείς
Θα πρέπει να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας, αν θέλετε να τραβήξετε τελικά την προσοχή του ατόμου που είστε ερωτευμένοι. Τα άστρα σας υποστηρίζουν.
Ερωτική έλξη: 10/10

astrologia-zwdia-oroskopio-67