Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 29/03 Τετάρτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Οι εξελίξεις τρέχουν και εσείς πρέπει όπως πάντα να τα προλάβετε όλα. Άλλωστε είστε και κάτω από μεγάλη αστρολογική εύνοια, άρα όλο και κάτι καλό θα προκύψει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Τα ερωτικά παιχνίδια του Κυβερνήτη σας, μαζί με την δική σας γοητεία, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φέρουν δίπλα σας, μια καινούργια αγάπη.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Αυτές τις ημέρες, μην θεωρείτε ότι όλα έχουν τους δικούς σας ρυθμούς. Το ταίρι σας, έχει κουραστεί να σας κυνηγάει. Κάτι πρέπει άμεσα να αλλάξει.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Οι βραδινές ώρες έχουν κάτι ρομαντικό για εσάς. Από την ερχόμενη εβδομάδα, ίσως και να βρεθείτε σε μέσα σε νέους ανθρώπους που θα σας πλησιάσουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Από τις ερχόμενες ημέρες, θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Ίσως και από το παρελθόν, να σας έρθουν νέα από το παρελθόν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Οι πρωινές ώρες θα σας φέρουν νέα από ένα άτομο, από ένα παλιότερο σας φλερτ. Ετοιμαστείτε για προτάσεις που θα σας προκαλέσουν έκπληξη.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Είσαστε οι κερδισμένοι της εποχής. Αυτό είναι κάτι που το δείτε στην εργασία σας. Ακόμη και στα ερωτικά σας ζητήματα, θα έχετε κέρδη που δεν περιμένετε.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Οι ημέρες που έρχονται θα σας δώσουν πολλές ευκαιρίες για να διορθώσετε τα λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν, με τον άνθρωπο σας. Το θέλει και ο ίδιος.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Είναι πολλά τα θέματα, που σας απασχολούν και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το λύσετε άμεσα. Αυτοί που σας αγαπούν θα σας κυκλώσουν με βοήθεια.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Αν κάνετε λίγο υπομονή θα δείτε, ότι το άτομο που πρόσφατα και χωρίς δικαιολογία απομακρύνθηκε από εσάς, τώρα επιστρέφει και σας προτείνει νέα πράματα.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Κάποιος που τον έχετε στεναχωρήσει στο παρελθόν, έρχεται και επιθυμεί πια να κάνετε έναν πιο ώριμο διάλογο για το άμεσο μέλλον σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Προσπαθήστε να προστατέψετε πιο πολύ την ερωτική σας ζωή. Μπορεί αυτήν την εποχή να περνάτε κάποιες δυσκολίες, όμως κανείς δεν χρειάζεται να το ξέρει.
Ερωτική έλξη: 8/10