Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 29/07 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Οι διαθέσεις σας έχουν αλλάξει και αυτό το βλέπει ο άνθρωπος σας, που σας έρχεται τις επόμενες ημέρες, με παράπονα και αλλά πολλές ιδιαίτερες ερωτήσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Δεν έχετε και την καλύτερη δυνατή διάθεση αυτές τις ημέρες, και αυτό έχει να κάνει άμεσα με τα λόγια που έχετε τον τελευταίο καιρό ανταλλάξει, με το ταίρι σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Υπάρχουν κάποια άτομα, μέσα στον κοινωνικό σας κύκλο, που και εσείς βλέπετε πια, ότι δεν σας ταιριάζουν, αντιθέτως έχουν ήδη δημιουργηθεί σχόλια.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Είναι κάποια πράματα – εκκρεμή ζητήματα, που υπάρχουν μέσα στον δεσμό σας, και σας κάνουν και αναρωτιέστε, αν τελικά έχετε κάνει την σωστή επιλογή.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Δεν έχετε πολλά να πείτε και να αποδείξετε σε μια καινούργια γνωριμία που έχει προκύψει, αυτόν τον καιρό στην ζωή σας. Δώστε χρόνο λοιπόν σε όλους.
Ερωτική έλξη: 8/10

tarw-zwdia

Παρθένος
Είσαστε από τα λίγα ζώδια που μέσα στον νέο μήνα, θα έχετε τις πιο πολλές και πιο ισχυρές επανενώσεις. Σκεφτείτε από τώρα τι ζητάτε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Αν έχετε πάρει τις τελικές σας αποφάσεις, γύρω από την κοινή ή όχι πλέον πορεία σας, το καλύτερο θα ήταν να τις ανακοινώσετε άμεσα.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Δεν χρειάζεται να περιμένετε κάποιον να σας δώσει τις απαντήσεις του. Μέχρι τότε οργανώστε τα προγράμματα σας, και όλα θα πάνε όπως τα θέλετε.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Θα λάβετε μια είδηση που θα έχει να κάνει με κάποια πιο παλιά σας γνωριμία, που έχει την καλή διάθεση να κάτσετε σε ένα τραπέζι συνομιλιών.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Μην χάνετε τον χρόνο σας, σε υποθέσεις και καταστάσεις, οι οποίες και εσείς ξέρετε, ότι μάλλον δεν έχουν κάτι νέο και ποιοτικό… να σας αποδώσουν. Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Οι ρομαντικοί, του ζωδίου… θα έχουν μια καινούργια προσέγγιση που θα τους κάνει να ανεβάσουν ρυθμούς. Ένας νέος έρωτας, σας χτυπά την πόρτα δυνατά και παρατεταμένα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Δεν έχουν ακόμη παρθεί μέσα στην ψυχή σας, οι αποφάσεις, για τι θέλετε να κάνετε, μέσα στον δεσμό σας, που είναι μια του ύψους και μια του βάθους.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia - love