Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 29/09 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Αυτές τις ημέρες, έχετε την τάση να απομονωθείτε και να κάνετε πιο σημαντικές σκέψεις για το άμεσο μέλλον σας, κατά κύριο λόγο το αισθηματικό.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ταύρος
Οι συντροφικές σχέσεις, μέσα σε αυτό το Σαβ/Κο, θα πάρουν μια καλύτερη τροπή στις επικοινωνίες, και αυτό στα προσεχώς θα δώσει δεσμεύσεις.
Ερωτική έλξη: 10/10

 

Δίδυμοι
Μπορεί αυτήν την εποχή να είστε χωρισμένοι ή τσακωμένοι με τον άνθρωπο σας, αλλά είναι μόνο προσωρινό. Από την νέα εβδομάδα, όλα βελτιώνονται.
Ερωτική έλξη: 8/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Όλα αυτά που έχουν λάβει χώρα μέσα στην σχέση σας, είναι δείκτες ότι τελικά κάτι δεν πάει τόσο καλά, όσο τα είχατε σχεδιάσει. Μια συζήτηση θα βοηθούσε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Λέων
Υπάρχουν κάποια ζητήματα, που ο σύντροφος σας, επιθυμεί να τα βάλει σε μια τάξη. Ίσως και να ανοιχτούν διάλογο για το μοιραίο παρελθόν σας.
Ερωτική έλξη: 7/10

Παρθένος
Μάλλον κάποιο λάθος έχετε κάνει, ή κάποιον πιέσατε υπερβολικά. Αυτό έχει να κάνει με τις δικές σας ανασφάλειες που αναβλύζουν από το άσχημο παρελθόν σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ζυγός
Τρέχετε να προλάβετε όλα αυτά που πρέπει να γίνουν μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Τουλάχιστον θα έχετε τα άστρα …να σας υποστηρίζουν στο μέγιστο.
Ερωτική έλξη: 7/10

Σκορπιός
Οι λόγοι και οι πράξεις του ανθρώπου σας, προς εσάς δεν είναι αρκετοί ή δεν υπάρχει πια μεταξύ σας εμπιστοσύνη. Βρείτε τι φταίει και συζητήστε το διεξοδικά.
Ερωτική έλξη: 9/10

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Τοξότης
Οι αλλαγές του μήνα, για εσάς έχουν μεγάλες εκπλήξεις που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Κάποιος από το φιλικό σας περιβάλλον σας έχει ερωτευτεί και θα σας το δείξει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Αιγόκερως
Είσαστε λεπτολόγοι και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχετε πια καμία διάθεση να περιμένετε, για κανέναν και τίποτα. Η ζωή συνεχίζεται με τους δικούς σας ρυθμούς.
Ερωτική έλξη: 9/10

Υδροχόος
Αν δεν υπάρχουν ακόμη ξεκάθαρες προτάσεις, από την μεριά του ανθρώπου σας, για τι θα κάνετε στο από εδώ και πέρα με την ταλαίπωρη σχέση σας, μην δώσετε άλλα περιθώρια χρόνου.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ιχθείς
Όλα πια μέσα στο κεφάλι σας, έχουν μπερδευτεί. Λογικότατο. Από την μια το παρόν να σας προτείνει τα καλύτερα και από την άλλη το παρελθόν, να ζητά ευκαιρίες.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-zvdia-oroskopio-11