Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 30/09 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Οι σκέψεις και οι λόγοι σας, έχουν κάνει μια καινούργια προσωπικότητα, να χαίρεται όταν είναι κοντά σας και όχι μόνο. Τα καλύτερα σας πλησιάζουν.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Μπορείτε να πείτε ότι όλα πάνε πια καλά, και σύμφωνα με τις δικές σας προδιαγραφές. Τα αισθηματικά σας ζητήματα, επίσης εξελίσσονται τάχιστα.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Πάντα για το ζώδιο σας, θα υπάρχουν τρόποι για να βρείτε τις σωστές και πρακτικές λύσεις, γύρω από αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Κάποιος που εδώ και καιρό σας πολιορκεί διακριτικά, έχει σκοπό από τις αρχές του καινούργιου μήνα, να σας μιλήσει πιο ανοιχτά για τα αισθήματα του.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Όπου και να γυρίσετε το πύρινο βλέμμα σας, θα δείτε ότι υπάρχουν ερωτευμένα πρόσωπα, που περιμένουν από εσάς, μια πρώτη κίνηση.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Εσείς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να έρθει και πάλι μέσα στην σχέση σας, η ερωτική ισορροπία. Επίσης, ο άνθρωπος σας, θα κάνει την δική του προσπάθεια.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Χάνετε τον χρόνο σας, με προσωπικότητες που μόλις έχετε γνωρίσει. Δεν αξίζει να προσπαθείτε να τους τραβήξετε την προσοχή. Κοιτάξτε αλλού.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Από την επόμενη εβδομάδα, σας πλησιάζουν νέοι έρωτες, ίσως και από το παρελθόν. Ήδη η διαίσθηση σας, έχει χτυπήσει και το σχετικό καμπανάκι.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Είναι όλα μέσα στο μυαλό και την ψυχή σας μπερδεμένα. Αυτό έχει να κάνει καθώς ακόμη δεν έχετε πάρει τις τελικές σας αποφάσεις με τον παρελθόν που σας στοιχειώνει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Ο άνθρωπος σας, έχει ακόμη διάφορες αγκυλώσεις, με το παρελθόν του. Μην τον πιέσετε να τις λήξει, θα ήταν λάθος. Αφήστε τον να κινηθεί στους ρυθμούς του.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Αν όλα αυτά που ακούτε από τα περιβάλλοντα του ανθρώπου σας, δεν σας αρέσουν, το καλύτερο θα ήταν να απευθυνθείτε στον ίδιο. Τα υπόλοιπα θα τα βρείτε.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Η μοναξιά που έχετε περάσει, αυτό το χρονικό διάστημα, μόνο σε καλό σας έχει βγει. Πια ξέρετε τι θέλετε και πώς να το κατακτήσετε.
Ερωτική έλξη: 8/10