Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 30/06 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός
Είσαστε εντυπωσιασμένοι, με τις εξελίξεις, που τρέχουν, γύρω σας και ειδικά από ένα ξεχωριστό άτομο, που δείχνει να σας έχει ήδη ερωτευτεί.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ταύρος
Η Αφροδίτη σας φέρνει νέα πρόσωπα, που θα διαγράψουν από το μυαλό σας, όλα αυτά, τα δύσκολα και τα άδικα που σας κύκλωσαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Ερωτική έλξη: 9/10

 

Δίδυμοι
Μην ακούτε αυτά που σας λένε, για το πρώην ταίρι σας. Είσαστε ήδη σε μια νέα κατάσταση, που σίγουρα δεν χωρούν οι άσχημες αναμνήσεις από το παρελθόν.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Υπάρχει ένα ερωτικό κλίμα, στον χώρο της εργασίας σας και το μόνο βέβαιο είναι ότι μέσα σε αυτό το διάστημα, θα έχετε και πολλές εξομολογήσεις.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Πολλά τα λόγια και οι προτάσεις, που θα σας κυκλώσουν αυτό το χρονικό διάστημα, και θα αφορούν την αισθηματική σας ζωή, που είναι σταματημένη.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia-3-zodia

Παρθένος
Οι σκέψεις σας, θα γίνουν πραγματικότητα, μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς το άτομο που επιθυμείτε, να φανερωθεί στον δρόμο σας, ίσως όχι και τυχαία.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Δεν ξεχνάτε ποτέ εσείς. Αυτό σίγουρα είναι και ένα μέτρο που σας προφυλάσσει, από τα επόμενα λάθη. Τα άστρα, πάντως σας υποστηρίζουν ποικιλοτρόπως.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Είσαστε μέσα σε ένα μόνιμο στρες και αγωνία, για όλα αυτά που συμβαίνουν, μέσα στην οικογενειακή ζωή, του συντρόφου σας. Δεν θα έπρεπε, είναι δική του μάχη.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
Τα λόγια και οι εντάσεις, που έχουν φυτρώσει ανάμεσα στην σχέση σας, έχουν πρωταγωνιστές και εσάς. Δείτε τι πραγματικά σας φταίει, και άμεσα λύστε το.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Υπάρχει ένα κρυφό παρασκήνιο, που λέει ότι κάποιος με τον οποίο έχετε χωρίσει άσχημα, θα κάνει την προσωπική του προσπάθεια, για να σας ξαναπλησιάσει.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Καλό θα ήταν αυτήν την εποχή, να μην αφήσετε και πάλι το παρελθόν να σας ξαναπλησιάσει, και να σας μπλοκάρει από όλα αυτά, που σας στέλνει το καλό σας το κάρμα!
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Οι δοσοληψίες και τα ερωτικά θέματα, που έχετε ανοίξει με κάποιον που είναι ήδη σε δέσμευση, δεν θα σας οδηγήσουν σε κάτι σοβαρό και μόνιμο.
Ερωτική έλξη: 8/10

zwdia