Ξαφνικοί χωρισμοί και αναμενόμενα διαζύγια – Οκτωβριος

Ξαφνικοί χωρισμοί και αναμενόμενα διαζύγια – Οκτωβριος

Η εποχή του Ζυγού που κυβερνά σε μεγαλύτερο ποσοστό τον Οκτώβριο, σπρώχνει όλα τα ζώδια σε ρομαντικές επικοινωνίες και δημιουργεί τάσεις για απελευθέρωση από τα παλιά. Τα αστρολογικά της εποχής επιταχύνουν δεσμεύσεις και ολοκλήρωση σχέσεων.

Για όλους λοιπόν:

 

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός – Λέων – Τοξότης
Είστε από τα πιο ζωηρά ζώδια του κύκλου, και αυτό είναι γνωστό στους ευρύτερους κύκλους αλλά και στον ίδιο σας τον άνθρωπο. Η εποχή του Ζυγού δίνει τροφή στο πυρ σας, και το πιο πιθανό είναι να δημιουργηθούν πυρκαγιές που θα αναστατώσουν τις σταθερές σχέσεις. Κρατήστε την ορμή σας, μάλλον είναι κάτι περαστικό το οποίο πραγματικά δεν αξίζει να ρισκάρετε την καθημερινότητα σας.
Ερωτική εύνοια: 90%
Τυχερή ημερομηνία: 8/10

zodia-taro-45

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια της Γης: Ταύρος – Παρθένος – Αιγόκερως
Με δύο ισχυρούς πλανήτες στον απόλυτο γήινο, όλα τα ζώδια του ιδίου στοιχείου θα έχουν πολλές ευκαιρίες για νέες κατακτήσεις, ίσως και επανασυνδέσεις με εύκολο και γρήγορο τρόπο. Ακόμη και αυτοί που είναι μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα σε μοναχική φάση… έχει έρθει ο μήνας πια που θα τους αποδοθεί ευκαιρία, όχι μόνο για γνωριμία αλλά και μεγάλη – μόνιμη αγάπη.
Ερωτική εύνοια: 94%
Τυχερή ημερομηνία: 11/10

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι – Ζυγός – Υδροχόος
Η εποχή σας! Όλα συμβαίνουν στο τώρα. Όποιες υποχωρήσεις κάνατε στο παρελθόν, ξεχάστε τις. Μπορείτε άνετα πια να επιλέξετε αυτούς που επιθυμείτε αληθινά να είναι δίπλα σας. Οι σχέσεις που τους έχουν δοθεί ευκαιρίες για επανασύνδεση, και τελικά στα ίδια καταλήγουν, δεν θα συνεχίσουν για πολύ ακόμη. Μετά την Πανσέληνο, θα υπάρξουν νέα άτομα που θα πληρούν τα κριτήρια σας.
Ερωτική εύνοια: 88%
Τυχερή ημερομηνία: 17/10

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος – Σκορπιός – Ιχθείς
Έχετε στη διάθεση σας ακόμη μερικές εβδομάδες ερωτικής εύνοιας, με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό να σας ξεκλειδώνει καρδιές και να σας ανοίγει δρόμους…! Αυτό θα σας κάνει φυσικά να έρθετε πιο κοντά και με παλαιότερες σας ιστορίες, που ακόμη θεωρείτε ότι κάτι μπορεί να αναζωπυρωθεί. Η καλή διάθεση για τους μόνους μέσα σε παρέες, ίσως σπρώξει και σε νέους έρωτες… και γιατί όχι μόνιμες σχέσεις.
Ερωτική εύνοια: 92%
Τυχερή ημερομηνία: 12/10

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις