Ξεφορτωθείτε την πρώην του συντρόφου σας …μόνιμα!

sas-apata

Ξεφορτωθείτε την πρώην του συντρόφου σας …μόνιμα!

Και εκεί που έχετε βάλει το αντηλιακό σας, και μετράτε τα κύματα κρατώντας το χεράκι του συντρόφου σας, χτυπάει … εισερχόμενο μήνυμα στο κινητό του…. και είναι μια πρώην ‘κατάσταση’!

Αν ο σύντροφος σας είναι…τότε:

 

Κριός, Καρκίνος και Ιχθείς : Αφήστε τον να πάρει αυτός την χρονική πρωτοβουλία, για το πότε θα κόψει τις επαφές του με το παρελθόν. Αυτό θα γίνει μόνο και αν, αυτό το επόμενο που έχει βρει, δηλαδή εσείς …είναι κατά πολύ καλύτερο λοιπόν από το προηγούμενο. Άρα φροντίστε να μην ανακυκλώνετε με ένταση και ζήλια το παρελθόν τους, αλλά αντιθέτως κάνετε αυτό που μπορείτε το καλύτερο για να αποδείξετε τα συναισθήματα σας. Λίγη αδιαφορία, ίσως και να βοηθούσε.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δίδυμοι και Σκορπιοί: Είναι να ζώδια, που κρατάνε δεσμό με οποιονδήποτε μιλάει και κινείται γύρω τους, ακόμη και από το χαμένο τους παρελθόν. Σίγουρα έχουν μια νοοτροπία και στάση ζωής, που πολλές φορές και χωρίς λόγο… τους κοστίζει σχέσεις. Δεν ξέρουν που να βάλουν ένα στοπ σε παλιές καταστάσεις, με αποτέλεσμα ένας νέος σύντροφος, να μην γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει. Μόνο μέσα από ανάλαφρο διάλογο, μπορείτε να πάρετε τις πληροφορίες που θέλετε!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταύρος, Τοξότης και Αιγόκερως: Ακόμη και αν δεν θέλουν πολλές – πολλές παρτίδες και επαφές με το παρελθόν τους, καταφέρνουν και μένουν ανεξίτηλοι στην καρδιά των πρώην τους, όπου καμία φορά αυτό… σε ανύποπτους χρόνους τους φανερώνει επικοινωνίες και συναντήσεις. Αν εσείς κρατήσετε την σοβαρότητα και την ψυχραιμία σας, σε ένα τέτοιο συμβάν, σίγουρα οι πόρτες του παρελθόντος, θα κλείσουν μόνιμα.

Λέοντες και Υδροχόοι: Δύσκολα ζώδια σε όλα τους, που όμως έχουν μεγάλο και πλούσιο παρελθόν. Αυτό κατά στιγμές … μπορεί να κάνει την εμφάνιση του, αλλά λόγω του κάθετου και απόλυτου τους χαρακτήρα, και με σεβασμό στην επόμενη του επιλογή, εσάς… θα βρουν το σωστό τρόπο, έτσι τίποτα να μην διαταραχτεί. Έχουν γνώση οι φύλακες!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρθένοι και Ζυγοί: Την λέξη ΟΧΙ και ΣΤΟΠ, δεν την μάθανε στο σχολείο. Έχουν την τάση να δέχονται στην καθημερινότητα και στο παρόν τους, άτομα από τα παλιά, ακόμη και αν τους έχουν πληγώσει. Σαν σύντροφος τους, εσείς θα πρέπει απλά να ζητήσετε κάποιες διευκρινήσεις και όχι να κάνετε αισθητή την παρουσία σας, στην άλλη πλευρά. Ένας διάλογος, θα ήταν αρκετός, για να ασχοληθούν πια μόνο με εσάς.

zwdia - love