Οδηγός για Άντρες. Έρωτας – Χρήμα – Τύχη

10-pragmata-antrwn

Οδηγός για Άντρες. Έρωτας – Χρήμα – Τύχη

Οι μέρες τρέχουν και ο Κριός έρχεται 21/03. Μια λαμπρή περίοδος για το αρσενικό φύλο, που θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί πολύ περισσότερο, τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και στα εργασιακά θέματα αλλά και στα αισθηματικά!

Για όλα τα ζώδια:

 

Κριός: Εσείς που θα έχετε την εύνοια του Ήλιου, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μιλήστε πιο ανοιχτά στο άτομο της καρδιάς σας, χωρίς άλλες καθυστερήσεις.
Προσοχή στα ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

zodia-taro-45

Ταύρος: Είσαστε μέσα σε όλα, και αυτό αν συνεχιστεί θα σας βάλει σε πρόβλημα, στην σχέση σας. Οι παράλληλες διαδρομές, κάποιον στο τέλος θα πληγώσουν.
Προσοχή στα ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Δίδυμοι: Έχετε πέσει με όλο σας το είναι, στην εργασιοθεραπεία. Αυτό θα κάνει σε πρώτο επίπεδο, καλό στην τσέπη σας, και φυσικά λίγο αργότερα στην καρδιά σας.
Προσοχή στα ζώδια: Λέων και Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνος: Η μοναχικότητα που βιώνετε μόνο θετική μπορεί, να είναι στην ψυχή σας. Έχετε περάσει πολύ άσχημα, μέσα σε αδιέξοδες σχέσεις, αλλά στο τώρα είσαστε στα καλύτερα σας.
Προσοχή στα ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

Λέων: Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες για καθυστερήσεις και λάθη. Τα έχετε κάνει όλα. Αυτό που απομένει, είναι να ασχοληθείτε με τα εργασιακά σας, που θα σας κάνουν άνετους σε κάθε επίπεδο.
Προσοχή στα ζώδια: Κριός και Λέων

Παρθένος: Την έχετε πατήσεις πολλές φορές, με τα λάθος άτομα. Αυτό που έχει την μέγιστη του σημασία, είναι πια να ξεφύγετε από αυτήν την συνήθεια και να αναζητήσετε νέες εμπειρίες.
Προσοχή στα ζώδια: Λέων και Τοξότης

Ζυγός: Όλα έχουν μια αρχή και μια συνέχεια. Εσείς στην δική σας περίπτωση, τα έχετε μπερδέψει και έχετε μείνει μόνοι. Από τον νέο ζωδιακό μήνα, κάντε την έκπληξη σας.
Προσοχή στα ζώδια: Ζυγός και Σκορπιός

Σκορπιός: Και εσείς μέρα με την ημέρα, ανακαλύπτετε ποιος είναι αυτός που τελικά σας ταιριάζει και ποιος τελικά που σας σπαταλάει, την ενέργεια και τον χρόνο. Οι επιλογές δικές σας.
Προσοχή στα ζώδια: Σκορπιός και Αιγόκερως

Τοξότης: Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του. Αυτό που έχει σημασία είναι να σκεφτείτε που θέλετε να πάτε. Σίγουρα ο οικονομικός παράγοντας, δεν θα σταθεί εμπόδιο πια.
Προσοχή στα ζώδια: Αιγόκερως και Ιχθείς

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Είσαστε τολμηροί αυτήν την εποχή, και αυτό έχει βοηθήσει πολύ τον σύντροφο σας, για να σας ανοιχτεί πιο πολύ σε όλα αυτά τα θέματα που τον απασχολούν.
Προσοχή στα ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

Υδροχόος: Αποδείξεις αγάπης ζητάτε και θα τις έχετε. Αυτό που πρέπει στο τώρα να κάνετε, είναι να λύστε κάποιες εργασιακές – οικονομικές υποθέσεις.
Προσοχή στα ζώδια: Κριός και Παρθένος

Ιχθείς: Το χαμόγελο μια καινούργιας γνωριμίας, σας έχει κερδίσει την καρδιά. Αυτό και κάτω από αυτές τις αστρολογικές συνθήκες, μπορεί να γίνει νέος μεγάλος έρωτας.
Προσοχή στα ζώδια: Ταύρος και Λέων